A reggeli szexnek csak előnyei vannak, így aki  annyira nem szeret reggel a másiknak esni, lemarad az egész napos hormonáradatról és a jókedvről. A szexológus is csak ajánlani tudja.

„Egy hatalmas reggeli hormonáradat, akárcsak egy pazar reggeli, nagyon sokáig képes mosolygásra késztetni. A lényeg, hogy igazi élvezet legyen, még akkor is, ha csak egy gyors a zuhany alatt, jussunk el a csúcsra, juttassuk el partnerünket is. Úgy tűnhet, az uraknak kedvezek, de egy reggeli merevedést kihasználni bizony hatalamas élvezet lehet minkét fél számára" – mondta Tóth-Horváth Gábor szexológus.

Kedveli?

 A szex jobb napindító mint a kávé, élettani hatásaiban  magasan lekörözi a kávét a szex. A szerelmi vallomások és simogatások az érzelmeinkre vannak jó hatással, a testedzés maga pedig értelmszerűen a testre. A szex közben felszabaduló hormonok természetes stimulánsként hatnak a szervezetre, ezért garantáltan sokkal jobb kedvvel, stresszmentesen, nyugodt állapotban mehetünk munkába. Biztosan segít a depresszió és a rossz közérzet elűzésében.

Ráadásul a hiú emberek is örülhetnek, a szex, azaz az endorfinok hatása kisimítja az arcot, egészen fiatalos megjelenést ad. A reggeli szex meghozza az egészséges étvágyat a reggelihez, ami a dietetikusok szerint a legfontosabb étkezés a napban. Abban a lelkiállapotban, amit a szex utáni időszak jellemez, nehéz bárkit is kihozni a sodrából, és a hülye kollégákat is sokkal könnyebb kezelni, elviselni. Érdemes hetente többször is kipróbálni.