A 26 éves Jessica Marie Fuchs, a Bainbridge Island középiskola tanárnője állt a Washington állami bíróság elé a hét elején, amiért egy 16 éves diákjával szexelt - a tanárnő a bíróságon azt vallotta, hogy nem bűnös. A tanár-diák viszonyok szappanoperájának újabb része következik. 

A biológia tanárnő, Jessica Marie Fuchs úgy bukott le, hogy a 16 éves diákja anyja megtalált egy szexuális tartalmú videót és üzenetet a fia telefonján. A fiú bár eleinte tagadta, később bevallotta az anyjának, hogy a biológia tanárnőjétől kapta az üzenetet, akivel egy ideje már szexuális viszonyt folytatnak. Mindez februárban derült ki, a fiú az anyjának azt is elmondta, hogy a tanárnő férje rajtakapta őket egyszer – legalábbis a Huffingtonpost ezt írja, a KOMO, Seattle-i hírmagazint idézve.

A fiú anyja felvette a kapcsolatot az iskola alkalmazottaival, akik értesítették a rendőrséget. A rendőrség lefoglalta a tanárnő eszközeit, nagyobb mennyiségű bizonyítékot találtak arra, hogy a 26 éves nő viszont folytatott a 16 éves fiúval. Például egy maszturbálós videót, amihez annyit írt a tanárnő: ForMyBaby! Ráadásul azt a hibát is elkövette, hogy az iskolai laptopján keresett rá arra, hogyan lehet eltüntetni a mobiltelefonról az összes cellainformációt – a bíróságon ez is szerepelt a bizonyítékok közt. 

A nő állítólag teherbe esett, és arra is az interneten keresett választ, hogy hogyan csináltasson apasági vizsgálatot. A nőt a Bainbridge-i rendőrség az otthonában tartóztatta le, előzetes letartóztatásba került, a bíróság 100 000 dollár (30 710 462 Ft) óvadékot állapított meg, amit később 25 000 dollárra (7 676 906 Ft) csökkentett. A bíróságon a tanárnő ártatlannak vallotta magát, holott az is kiderült, hogy megkérte a fiút, hazudjon mindenről, ami köztük van.