A Daily Mailen találtuk ezt a kínai fiút, akit rengetegen gyűlölnek. Liu Zicsen szerint csak azért, mert mocskosul gazdag és szép, de az internet tagad. Egyszerűen bosszantja őket, hogy Zicsen nem ismeri be, hogy késsel átszabták a fejét. Aztán hoppá, bevallotta, az orra mégsem igazi, egy kicsit faragtak rajta. De az ugye nem számít. 

A kínai Facebookon, a Weibón a modellnek (!!) több mint 320 ezer követője van, de legtöbben csak szidják, és Kigyós fiúnak csúfolják. Zicsent sem kell félteni, visszavág az irigyeinek, csak ennyit mond róluk: 

Gazdag gyűlölő kutyák.
Hadd adjak egy tanácsot azoknak, akik rondák, nincs pénzük plasztikai sebészre, szart esznek és hugyoznak egész nap: Nem fordulok meg csak azért, mert egy kutya ugat!

A vita akkor tetőzött, mikor előkerült a 18 éves fiú igazolványképe. Ja, hogy nem is úgy néz ki, ahogy kéne. Volt itt még műtét, de Zicsen tovább tagad.

Az államat egy arcvékonyító maszkkal vékonyítottam, és láthatjátok a videóimból, hogy az állam 100 százalékig természetes. Az igazolványképemnél a fotós utált, ezért csinálta meg úgy képet, hogy rondának tűnjek. 

Büszke rá, hogy ilyen szép a teste, szívesen mutogatja magát pucéran, a Rolexét szintén.  

Tudjátok, miért vagyok ennyire népszerű? Nem azért, mert jól nézek ki vagy gazdag vagyok, hanem azért, mert jó ember vagyok, akinek van érzéke a művészethez, sokan szeretnek, és ez tesz engem népszerűvé.