A brit lányt Chloe Mafiaként ismerte meg a közönség, igazi telepi ribiként állt az X Factor zsűritagjai előtt, és az volt az életcélja, hogy kitörjön a szegénységből. Saját elmondása szerint úgy akart élni, mint Beyoncé és Shakira, vagy Tupac (?!), de nem jött össze – legalábbis énekesként nem. Chloe Mafia 2010-ben még az énekléssel próbálkozott, majd a szerencse megtalálta: összejött egy milliomossal, akinek köszönhetően mára háromszor akkora mellei vannak, mint kellene, drága designer ruhákban járhat, magánrepülővel utazgathat. És boldog, hogy összejött – derül ki a Mirror riportjából.

A 19 éves lány, aki a brit X Factorban próbálkozott, szörnyen énekelt, próbálta kimagyarázni a helyzetet, és bizonyítani, de a zsűritagok elmondták neki, hogy tehetségtelen, nem fog összejönni, hogy ő legyen a következő Beyoncé. Az alábbi videóban látható, mennyire kínosan beégett.

Eltelt öt év, és Chloe Kahn megengedhette magának, hogy elköltsön 600 ezer fontot (259 275 489 Ft) egy házra, annak köszönhetően, hogy összejött a Spearmint Rhino (ez egy sztriptízklub-lánc) igazgatójával, John Grayjel egy Playboy villás partin. Sportautók előtt pózol, hatalmas mellekkel, luxusban él, és élvezi. 

„Csak éltem az életem magamért, mert tudtam, hogy az az élet Wakefieldben, nem élet. Nem akartam, hogy a családom úgy éljen tovább – nem tudtam, hogyan akarok kitörni, csak azt, hogy akarom. Az életem ma hihetetlenül csodálatos – a házak, a magánrepülő és minden lett, amiről álmodoztam fiatalon"– mondta Chloe Mafia, ma már Chloe Khan a lapnak.  

A 23 éves nőt azzal támadják az utálói, hogy escortozott, hogy droghasználó volt, és rossz anya. A vádakat tagadja, elvileg csak egy webcam biznisze van, ötven lányt alkalmaz, és abból is elég jól keres, nemcsak a pasija pénzét élvezi. Plasztikáztatta az orrát, a mellmérete most már dupla H-s méretű, és a úgy él, mint egy igazi Los Angeles-i hercegnő. A brit telepi szegénység már a múlté, most már büszkén vállalja, hogy még szőnyegre se telt a családjának, annyira rosszul éltek.