Az amerikai Zebadiah Andersont elég váratlanul érte, hogy amikor jóízűen falatozott a McNuggets-ből, egy csontszilánk átszúrta a száját.  Most kártérítést követel - írta a Mirror.

A férfi még 2013 májusában vásárolta meg a „hibás” McNuggets-et egy chicagói mekiben, de csak most került nyilvánosságra, hogy beperelte az étteremláncot. Elmondása alapján a kajájában rejtőző csontszilánk miatt olyan csúnyán megsérült a szája, hogy a mentők kórházba szállították.

Keresete szerint a McNuggets indokolatlanul veszélyes termék, mivel nem lehet biztonságosan megenni anélkül, hogy felnyársalná vagy megvágná a fogyasztó száját, nyelvét vagy torkát, potenciálisan további károkban okozva a gyomorban és a belekben.

A Chicago Tribune úgy tudja, hogy Zebadiah Anderson egyúttal a csirkét szállító Tyson Foods-ot is beperelte. A történteket eddig egyik cég sem kommentálta, csupán a chicagói meki tulajdonosa szólalt meg.
"Bár még nem láttam a keresetet, nagyon komolyan veszem az éttermeimben felszolgált ételek minőségét, és ki fogom vizsgálni az esetet" – ígérte Nick Karatives.