A három játékos egy bangkoki szállodában aknázta ki a csoportszexben rejlő lehetőségeket, miközben rasszista megjegyzésekkel alázták a thai lányokat. Az orgiát videóra vették, ami persze jól kiszivárgott – számolt be a Mirror.

A Leicester City három játékosa, James Pearson (aki egyébként a menedzser fia), Adam Smith és Tom Hopper egy szezonvégi mérkőzésre érkezett Thaiföldre, ahol nem teljesen szokványos módon készültek fel a sporteseményre: három prostit rendeltek bangkoki szállodai szobájukba. Az orgiát videóra vették, majd elküldték az otthoni haveroknak, de balszerencséjükre a felvétel a Mirrornál kötött ki.

A trió a videón anyaszült meztelenül szórakozik a lányokkal, akiknek nemcsak velük, hanem egy leszbi jelenet keretében egymással is szexelniük kellett. A focisták közben különféle trágár, rasszista megjegyezésekkel kommentálják a történteket. Egyikük például ferdeszeműnek és gusztustalannak nevezi az egyik prostit, tízből egy pontra értékelve őt. A hajtás után látható felvétel végén Hopper és Pearson egy pacsival ünnepli meg a sikeres orgiát.

Az ügy elég kellemetlen a Leicester City számára, hiszen a csapatot öt éve egy thaiföldi milliárdos vásárolta meg, az egyik fő szponzora pedig a Thaiföldi Turisztikai Hivatal. Az már csak a hab a tortán, hogy Nigel Pearson menedzser, akinek a fia aktív résztvevője volt az orgiának, a rasszizmus és diszkrimináció ellen küzdő Kick it Out nevű szervezet nagykövete. A klub belső vizsgálatot indított.