Kyemah McEntyre valószínűleg nem gondolta volna, hogy 18 évesen az internet egyik új kedvence lesz mindössze azzal, hogy a szokásoktól eltérő stílusú báli ruhát választ, de végül összejött neki – írja a Daily Dot. A New Jersey-i gimnazista kézzel készítette el báli ruháját, és Instagramon osztotta meg, milyen remek színekben fog pompázni, bevallottan azért, hogy végre lerombolja az elvárásokat és az előítéleteket.

A photo posted by Kyemah McEntyre (@mindofkye) on

„Amikor az európai ideálok és kötelességek már semmit nem jelentenek” – írta ki Twitterre a kissé provokatív üzenetet. Azt, hogy az afrikai hangulatú estélyivel végül egyáltalán nem provokált senkit, leginkább az jelzi, hogy az East Orange középiskola 2015-ös bálkirálynője végül McEntyre lett. A lány itt már szakított az amúgy mélyfilozófiai üzengetéssel, és a szalaggal a nyakán csak ennyit üzent a világnak: „Hálás vagyok ezért a varázslatos estéért mindenkinek” – szólt a szűkszavú köszönet.

A photo posted by Kyemah McEntyre (@mindofkye) on

Bár úgy tűnhet, hogy McEntyre kicsit felülértékeli az olyan rettentően azért nem fontos sulibulit, a ruha története sokkal tovább nyúlt a bálnál: eredeti Instagram-képe már majdnem tízezer lájknál jár, természetesen többen is fontosnak tartották, hogy drukkoljanak a gyökereit boldogan reklámozó lánynak. Azért így finoman jegyeznénk meg, hogy a népszerűségnek valószínűleg a ruhán lévő elég méretes kivágás is jót tett.