Anna Michalowskát és Konrad Fimowiczet a Daily Mail szerint egy nő azzal vádolja, hogy leitatták, levetkőztették, majd megerőszakolták őt. Pontosabban szerinte Michalowska vetkőztette le, és állítása szerint ő vette rá a férfit, hogy megerőszakolja őt. Az áldozat azt mondja, túl gyenge volt ahhoz, hogy ellenkezzen, és úgy gondolja, drogot tehettek az italába. A tárgyalás most kezdődött el Walesben, a cardiffi bíróságon.

A 34 éves Michalowska és a 32 éves Fimowicz tagadják, hogy megerőszakolták a nőt, állításuk szerint ők megbeszélték, hogy hármasban fognak szexelni, és szó sem volt ellenkezésről. A nő ügyvédje viszont  azt mondta, ő úgy tudja, hogy védence Michalowskával vodkázott, mielőtt elaludt volna, és arra ébredt, hogy szexelnek mellette, majd mikor ezt a páros észrevette, Michalowska letépte a ruháit, és szinte utasította Fimowiczet, hogy erőszakolja meg a nőt.


Annyira nem voltam magamnál, hogy próbáltam, de nem tudtam lelökni magamról. Úgy éreztem, nincs semmi erőm. [...] Olyan voltam, mint akit kiütöttek. Mintha bedrogoztak volna, vagy valami ilyesmi.

– mondta a nő a tárgyaláson.

Szerinte a pár az erőszak után otthagyta őt a szobában, de később visszamentek hozzá, és Michalowska újra arra kérte Fimowiczet, hogy szexeljen a nővel. Ekkor a férfi állítólag inkább otthagyta őket, Michalowska viszont ottmaradt, és elkezdett pornót nézni.

Az áldozat azt mondta, másnap délig feküdt a szobában, és csak akkor hívta a rendőröknek, akiknek szintén elmondta, hogy azért maradt addig, mert szinte képtelen volt megmozdulni.

Michalowskát és Fimowiczet most kétrendbeli nemi erőszakkal vádolják, de a vádakat mindketten tagadják, úgyhogy a tárgyalássorozat nem mostanában fog véget érni.