Az E-bayen 650 fontért (282 872 Ft) árulják a Trónok harca Vastrónját, ami dildóból készült. A hat láb magas, azaz 180 centis trónból lógnak ki a műfaszok, mintha valamiféle alienek lennének, annyira kajlán bámulnak bele a világba. A trónt a Bondara cég készítette, azért, hogy ezzel promózzák a Trónok harca ihletésű szexuális segédeszközeiket, ráadásul a kampány része volt, hogy kisorsolták a Twitteren. Aki megnyerte, megválna tőle. 

A műfaszokból eszkábált trónra még két napig lehet lecsapni, a hirdető szex fesztiválokhoz, szex kluboknak ajánlja az elképesztő darabot. Kétszáz dildóból készült.

"Igen, ez tényleg megtörténik. Nem csak egy álom. Ez a hihetetlen dildó trón egy erotikus másolata Trónok harca Vastrónjának, ami az öné lehet" 

– írta a kínált dildótrónhoz a tulajdonos, aki a Twitteren nyerte a trónt. Hogy a legjobban megmutassa, milyen a dildó Vastrón, még videót is tett a hirdetéshez.

A Trónok harca trónja, ami körül a háború zajlik a sorozatban, elég kényelmetlen, a történet szerint rengeteg kardból áll, hideg. A Hét Királyság első királya, Aegon Targaryen készíttette kovácsokkal – egy aszimmetrikus monstrum, ezer szúrós kardból. 

Tavaly egyébként egy másolata körbejárta a világot, promóciós célból természetesen, Budapesten az Allee plázában lehetett beleülni. Az eredetibe egyébként maga Erzsébet királynő is beleülhetett, amikor megtekintette a Trónok harca belfasti díszleteit.