Egy nagyon ritka szindróma miatt néz ki gyereknek a dél-koreai Shin Hyomyung: a 26 éves férfi gyakorlatilag képtelen felnőni. Nemrégiben riportot forgatott vele egy helyi tévécsatorna, amiből az is kiderül, hogy ennek ellenére eljár bulizni, iszik, és csajozik is – írja a Mirror

Shin Hyomyung, akit Dél-Korea Pán Péterének is szoktak nevezni, 26 éves, de még nem is kezdett kamaszodni, megjelenése, bőre, hangja is olyan, mint egy 12 éves kisfiúé. De a személyije, (amit elképesztően gyakran kényszerül használni) is igazolja, hogy 1989-ben született. 

A közelmúltban egy helyi tévécsatorna készített vele riportot, melyben az is látható, hogyan készülődik bulizáshoz, hogyan tolja le egymás után az alkoholos italokat, és hogy hogyan ropja a táncparketten. Sajnos azonban a nők körülötte csak arra éreznek késztetést, hogy megcsipkedjék az arcát.

Otthonában is forgattak, a hálószobájában egy óriási Scarlett Johansson poszter figyel, és Shin arról beszélt, arról álmodozik, hogy lesz egy gyönyörű barátnője.

A műsorban – nyilván a show kedvéért - a tévések megpróbálták idősebbé varázsolni, mérsékelt sikerrel, aztán elkísérték egy randira is, ahol szegény lány nem igazán akarta elhinni, hogy a férfi valójában hány éves.

A KoreaBoo szerint Shin Hyomyung a Hegylakó szindróma miatt alig öregszik, de az orvosok egyelőre nem ismerik el ezt az állapotot betegségként. A férfi általános egészségügyi állapota egyébként kimondottan jó. 

Nem ő az egyetlen

Bár az orvosok még inkább értetlenül állnak a Hegylakó szindrómának is nevezett jelenség előtt, tény, hogy nem Shin Hyomyung az első ember, aki nem öregszik. A NYDailynews még 2013 írt egy TLC műsor főszereplőjéről, az akkor 8 éves Gabby Williams-ről, akinél szintén drasztikus lelassult a természetes öregedés folyamata.