Az 55 éves Anne Lakey még a 80-as években zaklatta a diákjait, de most ítélték 8 évre – írja a BBC. 3 éven keresztül közösült a tinédzserkorú fiúkkal. Volt, akinek otthon, volt, akinek egy táborban vette el a szüzességét. A bíróságon szexuális ragadozóként hivatkoztak Lakey-re. Az egyik áldozat így nyilatkozott a nőről. 

Azt hiszem, Anne egy mocskos perverz. 

Lakey 13-15 éves fiúkat molesztált, de nem mindenki járt abba az iskolába, ahol ő tanított. A nőt 2012-ben függesztették fel igazgatói állásából, mikor az első áldozata emailben mesélte el a történteket. A Mirror szerint a férfi éppen saját lánya továbbtanulása ügyében keresett iskolát, mikor rátalált Lakey nevére. Azonnal megtette a szükséges lépéseket. 

Az 1980-as években a tanárnő 20-as évei végén járt, ekkor szexelt a kiskorú fiúkkal. Az egyik áldozattal saját ágyában volt együtt, miközben még rajta volt az iskolai egyenruha. Olyan eset is történt, amikor Anne Lakey az egyik gyerek anyjának adta ki magát, és felhívta az iskolát, hogy sajnos a fiú ma nem tud bemenni. Lakey 8 év letöltendő börtönbüntetést kapott. A bíró szerint kihasználta a pozícióját, és így vette rá a diákokat a szexre.