Az esküvő, a lakodalom egy pár életének megismételhetetlen pillanata, na jó, a statisztikák szerint nagyjából még egyszer megismételhető pillanata, ezért mindenki igyekszik nagyon emlékezetessé tenni a sajátját, de kevés embernek jut olyan király lagzi, mint a wernersville-i Nicholas Papoutsisnak, akinek a történetét itt lent olvashatja.

Nicholas Papoutsis lagzija a lehető legszokványosabb módon kezdődött egy pennsylvaniai kis településen, Ontelaunee Townshipben. A házasságkötés után koccintottak egymással a megjelent vendégek, aztán kezdődött a lagzi a romantikus, fás, tényleg nagyon barátságosnak tűnő Blue Falls Grove nevű rendezvényhelyszínen.

A rendőröket először este fél kilenckor hívta ki a rendezvényhelyszín tulajdonosa.

„Azt láttam, hogy a társaság három csoportra szakad, és verekedni kezdenek egymással. Itt éreztem azt, hogy segítségre lesz szükségem” – mondta a helyszín tulajdonosa, Doug Mehrkam a WFMZ-nek.

Két rendőr érkezett a helyszínre, akik azt látták, hogy az egyik vendégnek vérzik az orra, többen pedig eléggé be vannak rúgva, olyannyira, hogy az egymással verekedő csoportok a rendőröket is elkezdték inzultálni. A vőlegény, Nicholas Papoutsis bunyóra hívta az egyik rendőrt.

video platform video management video solutions video player

A rendőrök ezután erősítést hívtak. Végül összesen több mint két tucat környékbeli rendőrnek kellett összegyűlnie ahhoz, hogy úrrá legyenek a helyzeten - írja a Huffington Post.

A végeredmény:

  • letartóztatták a vőlegényt
  • letartóztattak hat másik személyt
  • négy rendőrt kórházban kellett ápolni
  • egy 14 éves gyereket alkoholmérgezés miatt kellett ellátni
  • a menyasszony szintén alkoholmérgezést kapott
És hogy mi okozta az egészet?

Talán ez a legjobb része az egész történetnek. Még a lagzi elején az egyik vendég szóvátette egy másik vendégnek, Mardi Grohnak, hogy figyeljen oda a 14 éves fiára, mert nem elég, hogy sört ivot a lagzin, de elég részeg is.

Mardi Groh nem örült annak, hogy gyereknevelési tanácsokkal traktálják egy ennyire fontos eseményen, ezért behúzott az őt kioktató nőnek. Az ütést látta egy másik vendég is, aki odasietett lecsillapítani a kedélyeket, de Groh addigra belejött a pofozkodásba, úgyhogy neki is bemosott egyet.

A többi innentől kezdve történelem: a menyasszony elkezdett rohamtempóban lerészegedni, amikor látta, hogy totális csőd lesz az esküvője, a vőlegény tök részegen megpróbálta mindenkivel felvenni a harcot, a többi vendég meg csak a miheztartás végett ütötte, akit látott, mi meg bánkódhatunk, hogy kimaradtunk egy ekkora buliból.