Egy nő három napot vészelt át egy kaliforniai erdőben, ahol állítása szerint rovarokkal kűzdött meg, és bozóttüzet is okozott, miközben egyébként szült is egy gyereket, mielőtt rátaláltak – írja a Gawker.

A 35 éves Amber Pangborn azt mondta, csütörtökön kezdett vajúdni, és úgy gondolta, ezért átmegy szüleihez, de hogy hamarabb odaérjen, levágta az utat, és egy erdőn keresztül indult útnak autójával. Csakhogy időközben kifogyott a benzin, és ottragadt az erdőben.

Így a nőnek nem volt más választása, egyedül szülte meg gyerekét, akit egyébként Marisának nevezett el.

De a neheze csak ezután jött, mert az erdő közepén nem csak vadállatok, de szúnyogok és méhek is élnek, utóbbiak pedig elég sokan megjelentek a placenta miatt. A nő testével védte gyerekét, így az újszülöttet nem, csak őt csípték meg a rovarok

Annyi mázlija volt még a nőnek, hogy a kocsiban volt üdítőital, egy üveg víz, illetve három alma, így éhen sem halt, és kiszáradni sem tudott. Mivel az erdőben nem volt térerő, így mobiljával nem tudott segítséget hívni, viszont megpróbált egy hajspray-vel és egy öngyújtóval jelzőtüzet gyújtani, ami olyan jól sikerült, hogy egy fél hegyoldal lángra kapott.

Végül ez mentette meg a nő és gyereke életét, mivel észrevették a tüzet, és a tűzoltók megtalálták az autóban ragadt nőt és újszülött gyerekét.