18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

GettyImages-478772136 master

Pucér mellel, keresztre feszítéssel sokkolnak a legmerészebb felvonulónők

2015.07.05. 18:29

Az idei budapesti melegfelvonulás még hátravan, de a világ legnagyobb városai közül csomóban már megvolt az évi rendes gigabuli, ahova mindenki hivatalos – öntől kezdve a melegeken keresztül az igazán extrém személyiségekig tényleg mindenki. Ebben a cikkben csak az utóbbi kategóriára koncentrálunk, és közülük is csak a nőkre. Szinte mindenhol volt olyan nő, aki nem csak viselkedésével, de ruházatával, vagy főleg annak hiányával hívta fel magára a figyelmet. Meg persze nemcsak magára, hanem arra az ügyre is, amit éppen képviselni próbált. Nézzük a városokat sorjában, mondja meg, hol voltak a legmenőbbek a csajok!

New York

Az USA-ban az összes nagyobb városban van természetesen külön pride, de most mi csak a New York-it mutatjuk. A felállás itt az, hogy vannak, akik vonulnak, általában beöltözve, mások meg kordonok mögül nézik őket és tapsolnak nekik, hiszen a felvonulás valami egészen elképesztő látványt nyújt. Szinte mindenkin van valami szivárványszínű, de a kiegészítők között van forrónadrág, egyszarvúszarv és kinyújtott nyelv is. Ha a fotóra kattint, több képet is megnézhet, az egyiken Ariana Grande van, aki fel is lépett ezen a pride-on.

Barcelona

A spanyol felvonulók sokkal merészebbek, mint az amerikaiak. Itt a nők között volt olyan, aki a riói karneválra emlékeztető öltözéket vett fel bimbótapasszal, mások twerkeltek a fotósoknak vagy mindenkire fittyet hányva egymást lovagolva csókolóztak. A szivárványszínű esernyő itt azért volt nagyon hasznos kiegészítő, hogy oltalmazzon a tűző naptól.

Párizs

Na Párizsban viszont volt egy nő, aki a szexuális munka legalizálásáért tüntetett, dekoltázsát kirakva, a hátán egy keresztet cipelve. Nála is merészebb dekoltázst villantott két bögyös tűzoltólány meg egy rendőrnő, náluk szerencsére kereszt nem volt. Egyvalaki teljesen topless utazott az egyik kamionon, szóval pucérkodás is volt, meg itt is volt egy karneválos szettbe öltözött felvonuló.

Dublin

Dublinban ugye ez volt az első pride azóta, hogy az írek megszavazták a melegházasságot. Szemlátomást mindenkinek kirobbanóan jó kedve volt, és most az ír nők vagy a sminkelés zsenijei mindannyian, vagy csak a kiküldött fotós volt a sminkekre fixálódva, de innen szinte csak arcfotók érkeztek, zseniálisan változatos szivárványsminkekkel.

Berlin

A németek egyébként is szeretik a pucérkodást, hát persze, hogy itt is volt olyan nő, aki elővette a mellét a menetben, sőt, a mellette álló férfi meg is fogta neki. Itt még nagyobb szükség lett volna az ernyőkre, mint Barcelonában, mert itt esett az eső, de a többség nem nagyon zavartatta magát, így legalább vizespóló-verseny lett a berlini pride-ból. A kotonokkal díszített kamionra ráhentergő lány is szemlátomást fel van attól spannolva, hogy csurom vizes.

London

És végül nézzen meg néhány képet a londoni pride nőiről! Szivárványsmink? Pipa! Szivárványzászló? Pipa! Köldökvillantó póló? Pipa ahhoz is! De mások magukról szinte megfeledkezve csókolóztak, plusz volt egy jelentős létszámú, egyenruhás lánycsapat is, oroszos kucsmában, fekete atlétában, rózsaszín miniszoknyában. Szóval unatkozni itt se lehetett, bár a londoni pride a kevésbé sokkoló menetek közé tartozott, hiszen két csókolózó nőn azért már viszonylag kevesen ütköznek meg, főleg kevesen Londonban. Na, önnek melyik város felvonulói tetszettek a legjobban? Kérjük, szavazzon!

Hol vonultak a legmenőbb csajok?