Pamela Jacobs Leedsben él, és jövő hónapban lesz 53 éves, igaz, erről egyszerűen nem hajlandó tudomást venni. Olyannyira, hogy leginkább úgy néz ki, mint egy húszas évei végén járó nő. Pedig a fia az, aki 21 éves – írja a Daily Mail.

Jacobs több tényezőt is fel tud sorakoztatni extrém fiatalos külseje okaként, mint például a genetika  hiszen állítólag anyja és lánytestvérei is jóval fiatalabbnak látszanak a koruknál , az egészséges étkezés, ám a legfurább fegyvere a kókuszzsír.

„Nagy kókuszzsír-rajongó vagyok, anyám ezt használta a hajunkra és a bőrünkre kiskorunkban, és én azóta is használom"  mesélte a lapnak. „Organikus kókuszzsírral főzök, azt teszek a kávémba, azzal törlöm le a sminkemet, a hajamra is azt használom, és naponta kétszer testápolóként is."

Emellett hetente jár szaunába és gőzfürdőbe, kétnaponta radírozza le az arcbőrét, és soha nem hagyja el a házat anélkül, hogy bekente volna magát napvédő krémmel.

Az eredmény, már ha valóban a kókuszszír a csodaszer, tényleg elképesztő. Hiába 52 éves, még a közelmúltban is előfordult, hogy elkérték a diákigazolványát, egy orvosi kivizsgáláson pedig a nővér csak a kartonja alapján hitte el, mennyi a valós kora.

Legnagyobb problémája pedig az, hogy folyton a fiatalabb pasik találják meg, sőt, nem egyszer gondolták már a fiáról, hogy a fiúja. Pedig ő az érettebb, vele egykorú férfiakat kedveli. Ez azért micsoda tragédia!