216 milliót kap a túl sokáig álló farkú ember

2015.07.11. 09:40

Rodney Cotton olyan antidepresszánst kapott egy manhattani börtönben, aminek a mellékhatásától hat napon keresztül folyamatosan állt a farka. Az erekció meglehetősen fájdalmas volt, de hiába rimánkodott segítségért, túl későn kapott orvosi kezelést. Az lett a vége, hogy többet már nem is állt fel neki, ezért beperelte a várost. A Gawker szerint kárpótlásul 750 ezer dollárt, vagyis 216 millió forintot ítéltek meg neki.

Az 51 éves brooklyni férfi nyugtalanító erekcióját először fájdalomcsillapítóval és jéggel próbálta kezelni a börtönorvos, de egyik sem igazán használt. Amikor végre kórházba szállították, már hat napja állt a farka, ami olyan fájdalmas volt, hogy járni is alig tudott. Rögtön a műtőbe vitték, de hiába, a késlekedés miatt egy életre impotens lett. Azt hihetnénk, hogy ennél nagyobb szívás már nem érhette, pedig de. A péniszéből ugyanis el kellett volna távolítani az öltéseket, a börtönben viszont úgy gondolták, hogy azok majd maguktól felszívódnak. Hát nem szívódtak fel. Cottonnak ezért egy hónappal később egy újabb fájdalmas beavatkozáson kellett átesnie. Addigra odáig fajult a helyzet, hogy a varratok szinte teljesen beleépültek a péniszébe.

A férfi 2012-ben perelte be a várost kálváriája miatt. Összesen 10 millió dollárt szeretett volna kapni, de a hétfőn záródó ügyben végül csak 750 dollárt ítéltek meg neki. Cottont azonban nem igazán teszi boldoggá a pénz, ha tehetné, inkább a jól működő szerszámát kérné vissza. 

„Elvették a férfiasságomat!" – panaszkodott a férfi, aki a gyakorlati oldalról is megvilágította a problémát. Mint mondta, nagyon teszik neki az egyik szomszéd nő, de így nem tud vele mit kezdeni, mert nagyon kellemetlen lenne, ha szexre kerülne a sor.