A Pornhub statisztikáiról nem lehet eleget írni, a pornómegosztó oldal most az Y-generáció (1980-1995) pornófogyasztási szokásait vizsgálta meg, amiből az is kiderül, hogy több nő néz pornót, mint eddig bármikor. 

A nők pornófogyasztási szokása nőtt, bár még mindig többségükben férfiak néznek pornót: 76%-uk férfi, 24%-uk nő. A 24% minősül az eddigi legmagasabb hányadnak, ugyanis a korábbi felmérések szerint a nők mindössze 21%-os nemi arányban voltak jelen a Pornhubon.

A vizsgált generáció női főleg leszbikus pornót keresnek, legalábbis a keresőbe a lesbian szót írják be a legtöbben. 

A nők pornófogyasztási szokásairól több felmérés is készült, az nem kérdés ma már, hogy a nők is néznek pornót, az azonban igen, hogy hol néznek pornót. A Pornhub csak egy felület, a rengeteg pornógifet elnézve a Tumblren, főleg a kifejezetten nőknek szánt tematikus pornóblogokat, sokan keresik ott a gyors kielégülést. 

A nyolcvanas évek után születettek generációja kicsivel rövidebb ideig néz pornót, és főleg a mobiltelefonján keresi azt. A régebbi generáció ezzel szemben elsősorban a számítógépén keresztül bámulja a Pornhubot, a mobiltelefon, vagy tablet csak másodlagos.