Marie Antoinette korabeli bútorok, gyéren világotott szobák, szigorú öltözködési szabályok, gazdag és szép emberek jellemzik a Les Chandelles nevű párizsi szexklubot – derül ki a The Daily Beast riportjából. A klub arról vált ismertté, hogy az egykori IMF-elnök, Dominique Strauss-Khan ide járt, ha orgiázni akart. 

A szexklub Párizs belvárosában van, macskaköves utcák övezik. A riport írója három nővel és három férfival ment a klubba március egyik éjjelén. Az impozáns, zártkörű klubba nem egyszerű bejutni, a riporter ismerősökön keresztül mehetett el, női kísérettel. Az sem mindegy, ki, miben megy oda: a férfiak öltönyben léphetnek be a klubba, a nők pedig szoknyában és magassarkúban – elegánsnak és gazdagnak kell lenni. Vagy annak tűnni.

„Az első, amivel megérkezve szembetaláltuk magunkat, az a fényűző ruhatár volt, ahol elkérték a kabátokat, pénztárcát és mobiltelefonokat. Semmilyen körülmények között nem megengedett a telefonokat, pénztárcákat az alagsorba vinni. A belépő 88 euro (27 726 Ft) egy párnak, ami magában foglal fejenként egy italt. Ezt követően egy ital átlagosan 22 euro (6931 Ft). Minden pár kapott egy kártyát, amire a bárpultnál rögzítették a fogyasztásunkat" – kezdte a beszámolót az újságíró.

A ruhatár szintje alatt található a lényeg, a szexre kialakított szobákban ismerősök és ismeretlenek beszélgettek egymással, egy-egy sarokban dohányoztak is páran. A környezetet nagyon elegánsan kell elképzelni, akárcsak a Tágra zárt szemekben: antik bútorok, hosszú, párnázott padok, gyéren megvilágított szobák vannak a szexklubban. A riporter a partnerével együtt besétált Abba a szobába, ahol rengetegen gabalyodtak egymásba. A szexszobában fehérneműre vetkőzött nők és kigombolt nadrágú férfiak látványa fogadta őket.

„Legalább harminc ember szexelt  körülöttünk, húszévestől a hatvanig. Néhányan hármasszexbe bonyolódtak, mások négyesben csinálták, hullámoztak a sötétben. Férfiak nőkkel. Nők nőkkel" – írja, és azt is hozzátette, hogy férfiak férfiakkal nem szexeltek a klubban, nagy sajnálatára. 

A szobában egy ázsiai nő szinte fülsüketítően hangosan nyögött, szinte fellélegzett a szobában mindenki, amikor végre elélvezett a nő, és befejezte – valószínűleg ez általános jelenség lehet. 

 

A klub nemcsak havonta egy-egy napon látogatható, minden nap nyitva van, és virágzik. Sőt, a klubba olyan fiatal párokról is hallottak, akik direkt emiatt utaznak Párizsba, és nem akarnak úgy távozni, hogy kimaradnak a világhírű szexklub nyújtotta élményekből. 

A látottak végül sokkolták az újságírót, azzal zárta a mondanivalóját, hogy végiggázoltak egy orgiatengeren, ahol hadonászó végtagokat láttak, végül megittak egy pohár pezsgőt, és távoztak a helyről. Azzal zárta, hogy The Fucking French, ami azt jelenti, kibaszott franciák.