Az idei nyár bővelkedik olyan hírekben, amik a magukról elfeledkezett szexelő párokról szólnak. Van közöttük olyan, aki kínai étteremben csinálta, olyan, aki tengerparton, és a magyarok is becsatlakoztak a sorba: van, aki itthon egy pizzéria kertjében csinálta. Az alább felsorolt eseteket inkább elrettentő példaként ajánljuk: ha már nagyon megkívánják egymást nyilvános helyszínen, nézzenek körbe, nem veszi-e valaki videóra az egészet. És lövi ki a netre.

1. Nyílt utcán csinálták Magalufban

Magaluf a köztudatban lassan eggyé válik egy hatalmas orgia szigettel, de a legfrissebb hír bizonyítja, hogy azért ott is akadnak még erkölcsösebb emberek. Egy brit pár Magalufban a nyílt utcán nappal esett egymásnak, miközben több százan sétálgattak a helyszínen. A jelenet elég gyorsan a netre került, ide kattintva megnézheti.

2. Kőszegi Pizzéria kertjében

Itthon történt az eset, hogy valaki egy pizzéria kertjében tette magáévá a nőjét, Kőszegen. A Nyugat.hu tette közzé a videót, amelyen az is látszik, hogy a pizzéria más vendégei inkább elsétálnak a kerthelységből a történéseket látva.

3. Szövetségi bíróság tetején

Harrisburgben, a Ronald Reagan Szövetségi Bíróság épületének tetején szexelt egy pár, amit a szomszéd házakból valaki videóra vett, és elküldte a helyi tévécsatornának. A videó nem szivárgott ki a netre, mert a csatorna értesítette a hatóságokat, és eljárás indult. A szexelő alkalmazott már nem dolgozik ott.

4. Firenzében a Ponte Vecchio melletti parkban

Firenzében két ausztrált tartóztattak le, egy 20 éves férfit és egy 23 éves nőt, akik a népszerű Ponte Vecchio mellett egy padon estek egymásnak. A firenzeieknek nem újdonság a turisták sokkoló viselkedése, tavaly egy amerikai párt tartóztattak le, amiért a Chanel bolt előtt szexeltek. 

5. Kínai étteremben a VIP szobában

Kínában egy kínai étterem VIP szobájában szintén megkívánta egymást egy pár, akik voltak annyira hülyék, hogy a tejüveggel elválasztott szobában elégítették ki egymást úgy, hogy az étterem amúgy dugig volt. A pincérek kiakadtak, természetesen ahogy azt kell, egyiküknek volt annyi lélekjelenléte, hogy azonnal felvette, és kitette a netre. A videót több mint százötven ezren nézték meg.

6. Próbafülkében Kínában

Az internet nagy százaléka megőrült azért a videóért, amin egy pár szexel egy próbafülkében, Kínában. Legalábbis azok a kínaiak, akik Twittert használnak, biztosan, mert többmillióan nézték meg a szolid dugást. Többen ugyan marketingfogásnak tartják, ugyanis az üzletet azóta többen is megnézték maguknak.