A Surrey-ben élő 44 éves Caroline Smith talán egy kis főzést akart megspórolni magának, ám elég durván kellett szembesülnie a készételek veszélyeivel. Na nem a magas sómennyiség, vagy tartósítószerek miatt fájt a feje, sokkal inkább egy megrázó élménnyel lett gazdagabb, amikor bekapott egy falat Tescóban vásárolt sonkás-szalonnás krumplit.

Az ételben ugyanis egy méretes, rozsdás pengedarab volt, ami ripityára törte az egyik zápfogát, írja a Mirror, ahol képeket is láthat a csodás eseményekről.

Miss Wilson szerint a penge a gyártósoron kerülhetett az ételbe, és bele sem akar gondolni, milyen sérüléseket okozott volna, ha véletlenül lenyeli. A felháborodott nő azt mondja, valószínűleg az mentette meg az életét, hogy általában túlrágja az ételeket.

Azóta visszavitte a vásárolt ételt és a pengét is az addlestone-i hipermarketbe, ahol vizsgálat indult az ügyben, kárpótlásként pedig visszafizették a kaja árát és kapott egy 10 fontos (4200 forint) vouchert is. 

Caroline Wilson szerint ez nevetséges, szerinte a cégnek kellene állnia fogászati műtétjének az árát. Ebben egyelőre nem született megegyezés.