Az audio pornó műfaj (élvezés hangjainak hallgatása) rövid idő alatt olyannyira népszerűvév ált, hogy pár hete kihívás terjed: száztól egyig, másodpercenként visszaszámolva, maszturbálással kell elélvezni. 

"100 to 1"

Az audio pornó műfaja, azaz a szex hangjainak hallgatása kétségtelenül sok rajongót szerzett magának az utóbbi hónapokban. Ennek hátterében az állhat, hogy a szexben az összes érzékszervünknek fontos szerepe van, a hallásnak is, nemcsak a szemnek és a tapintásnak. A pornómegosztó oldalak ugyan a szemnek és a hallásnak is igyekeznek elég stimulációt adni, az audio pornó rámutat arra, hogy a szexhangokat hallgatni még annál is sokkal izgatóbb, mint azt a pornóklipekben megszoktuk. Nem utolsósorban pedig a képzeletre bízza a stimulálást az audio pornó. 

A Redditen körülbelül egy hónappal ezelőtt tette fel egy 24 éves felhasználó azt a kérdést, hogy a 100-tól 1-ig kihívást csinálta-e már bárki. Bármilyen más, ehhez hasonló izgalommal hányan próbálkoztak már feldobni a maszturbálásukat. A kérdésre sokan válaszoltak, olyanok is, akik már megcsinálták a száztól egyig kihívást. Egyikük azt javasolta rutinosan, hogy még mielőtt bárki belefogna a száztól egyig kihívásba, pár percet melegítsen be előtte, és izgassa magát. A kihívásban elvileg nagyjából száz másodpercnyi idő van az orgazmusra – van olyan felvétel, akinek ez kilenc percig tart, és van, akinek négy percig.

Intim, személyes, izgató

A kihívás lényege ugyanis, hogy az alany ne hagyja a testének, hogy elélvezzen, lassan, körübelül másodpercenként számoljon vissza száztól egyig, és semmiképp ne élvezzen el hamarabb, csak amikor az egyhez ér – például, ha harmincnyolcnál tart a visszaszámolásban, akkor még van hátra pár másodperc a boldog befejezésig. Az orgazmust tehát vissza kell tartani, ez a fontos, és csalni sem ér, a számolást nem lehet felgyorsítani.

Hasznos az orgazmus visszatartása

A maszturbálj, amíg közel nem vagy, majd lassítsd le, mint orgazmus visszatartási technika valamennyire hasznos is, azon túl, hogy annak hangjai az internetre posztolva másoknak is örömet szerez. A korai magömlést, a pornófüggést is többféle visszatartási technikákkal gyógyítják a szexterapeuták, a másfajta maszturbálással a test "átszokik", másfajta stimulációt tanul meg.

Egyszerűnek tűnhet a metódus, de nem az, elő kell rá készülni: be kell állítani egy hangrögzítőt (laptop, telefon), akinek szüksége van rá, valószínűleg valamilyen képet is használ a bemelegítéshez (pornóvideók, pornógifek például), és ha kell, síkosítóra is szükség lehet. Aztán ha minden összeáll, jöhet a számolás és az önkielégítés – ha pedig nem sikerül elsőre, akkor többször ugyanezt végig kell csinálni, amíg tökéletes nem lesz. Aztán már lehet is posztolni a netre, például a Sounds of Pleasure blogra. Már akinek van ehhez motivációja.

Az audio pornót, azaz az élvezés hangjait hallgatni egészen más élményt nyújt, mint a pornóvideók. Amiatt, hogy valaki sóhajtozva, suttogva, nyögve visszaszámol, vagy mesél egy erotikus történetet, sokkal intimebb és személyesebb az egész – ide kattintva nőt, itt pedig férfit hallgathat. Mintha az illető csak hozzánk, csak a hallgatónak mondana bármit is, a hallgatóért elégítené ki önmagát (vagy bárki mást). Azok a hangfelvételek pedig, amin párok szexhangjait lehet hallgatni egészen olyanok, mintha a szomszédban csinálná bárki – csak valahogy hitelesebbek és őszintébbek a sóhajok, nyögések, sikítozások. 

Az audio pornó műfaja nem kell, hogy megmaradjon pusztán munkahelyi hóbortnak (az egyik legnagyobb előnye, hogy diszkrétebb a videóknál). Például a száztól egyik játékot akár párban is lehet játszani egymással otthon, többféleképpen: az egyik fél visszaszámol, míg a másik maszturbál, vagy az egyik fél izgatja a másikat, miközben az visszaszámol. Ha pedig valaki elrontja, akkor akár valamilyen büntetés-jutalmazás játékkal is lehet tovább fokozni a szexet.