horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A leghaszontalanabb szexjátékok ever

2015.08.04. 16:05

Tele a szexpiac olyan szexuális segédeszközökkel, amik ránézésre és valószínűleg a használat célját tekintve is teljesen haszontalannak tűnnek. Elvégre is melyik nő akarná egy műanyag izével a melleit szívni szex közben? (Tisztelet a kivételnek, elvégre is, lehet, hogy van ennek piaca, ha lehet egyáltalán kapni.)

Mellpumpa

A mellszívó pumpa nőknek ajánlott eszköz, ami nagy valószínűséggel a mell érzékenységét növeli – vagy a mell méretét. De ki az, akinek van kapacitása szex előtt/közben/után ezzel foglalatoskodni?

Fotó: erotikashow.hu

Vaginacsók?

A nyelvek, száj és ujjak helyett a szexipar fejlesztett egy külön kütyüt, a vaginacsókot, aminek elvileg az a célja, hogy a nyalást imitálja. Elvileg.

Fotó: erotikashow.hu

Fémrudak

Az orvosi eszközökre hasonlító vékony rudakat is gyártanak a szexiparosok, például ezt a vékony gyönyörrúdnak keresztelt izét, ami akár egy fogorvosi eszköz is lehetne. 

Fotó: erotikashow.hu

Péniszköpeny

Már a neve is megmosolyogtató a péniszköpenynek, ami nem más, mint egy szilikon farok, amiben üreg van. Arra hivatott, hogy akinek kisebb a mérete, húzza rá a saját farkára, és próbáljon meg abban dugni. Érzésre vajon olyan, mintha három óvszer lenne rajta vagy mintha tíz lenne?

Fotó: erotikashow.hu

Latex búslakodó

Ki ne akarna egy zárt gumizsákban tölteni pár órát? Amit fel lehet tölteni vízzel, levegővel, amit külön sprayvel kell polírozni, hogy szép fényes legyen használatkor. Aki valaha használt LATEX BÚSLAKODÓT, írja meg, milyen a velvetszex@index.inda.hu e-mail címre. 

Fotó: erotikashow.hu