A július végi lehűlés után újra kellemes, nyári időnk van, érdemes megint kimenni a vízpartokra, ismét felfújni a kerti medencét, vagy csak egyszerűen kilapátolni a döglött bogarakat a lustán a kertben hagyott darabokból.

Ha esetleg az elmúlt héten elfelejtette volna, hogyan érdemes pancsolni, akkor a lenti összeállításunk igazi útmutató lesz önnek, mert ebből kiderül, hogyan nem érdemes!

Bejutás

A felvételen elvileg egy orosz úriember látható, aki nagyon magabiztosan mutatja be, hogy miként nem érdemes bemenni a kerti medencénkbe. A failvideók legjobb szokásainak megfelelően nem túl hosszú, igazából a felét nyugodtan le lehetne vágni, és már úgyis tökéletes lenne.

A fenti videón látható apuka módszerét sem érdemes követni. Neki az a terve, hogy az iskolában tanult, úgynevezett átlépős technikával próbál beugrani a medencébe. A gyerekei legalább jót röhögtek rajta.

Tetőkről a vízbe zuhanós, kis híján meghalós, nyaktörős videókat nem fogunk bemutatni, annyira azért nem szeretnénk népszerűsíteni a hülyeséget, meg vannak a medencékbe beugrásnak valóban életveszélyes szakágai. Viszont ez az ugróasztalról a medencébe téma úgy néz ki, nagyon népszerű, és hát nem véletlenül, remek failvideókat lehet vele összehozni.

A lényeg az, hogy nagyon fontos a tervezés, ha az ember nem a megszokott módon, tehát kulturáltan belépve próbál meg bejutni a medencébe. A legapróbb számítási hiba is azt eredményezi, hogy a teljesen szokványos medencés pancsolás helyen az ember először a Youtube-on, aztán meg egy ilyen összeállításban köt ki, és hát kinek jó az?

Viselkedés a medencében

A fulladáson túl a legnagyobb veszély a kerti medencében, hogy valami gusztustalan dolog történik. Például valaki belefosik, mint ahogy az ezen a fenti videón is történik. Elnézést, hogy lelőjük a poént, de még így is egészen parádés ez a videó.

Még egy üres, csak az alján némi dzsuvás vizet tartalmazó medence is veszélyes üzem. Ha nem hiszi, nézze meg a fenti videót, amiből kiderül, hogy milyen rejtett veszélyekkel jár, ha valaki egy leengedett medencében rohangál. Egyébként ne engedje le a medencéjét! Tök meleg van!

Ha esetleg úgy döntünk, hogy divatbemutatót tartunk a medence fölé kifeszített plexilapon, különösen ügyeljünk minden lépésre, különben úgy járunk, mint ez a modell.

A medencében egy csomó dolgot lehet játszani, lehet például egymás válláról ugrálni, ami különösen jó, ha az emberre bikinis jó csajok másznak rá, hogy leugorjanak róla. Az már más kérdés, hogy az mennyire jó, ha ezek a csajok rá is esnek utána az emberre.

Kijutás

Ahogyan a bejutásnál is fontos volt, hogy az ember kellő kecsességgel csobbanjon be, úgy a fürdőzés végén a medencéből kimászásnál sem szabad elveszteni a méltóságunk.