Bedrogozta, majd megerőszakolta betegeit a háziorvos

2015.08.07. 11:44

Egy Las Vegas-i háziorvos a vádak szerint több páciensét is bedrogozta, majd megerőszakolta őket – írja a NY Daily. Dr. Binh Minh Chung valószínűleg egy anyát és annak tizenéves lányát egyszerre kábította el. Chungot még júniusban állították elő gyerekpornó birtoklásáért és terjesztéséért, a nyomozás során jöttek rá a módszereire. Szerdán a rendőrség még tizenegy új áldozatot is talált, aminek köszönhetően az eddigi 550 ezer dolláros óvadékot egymillióra, azaz úgy 280 millió forintra emelték fel.

A 41 éves férfit felesége buktatta le, aki véletlenül talált arról videókat, hogy férje jól láthatóan öntudatlan és védekezésre képtelen nőkkel szexel a kamerák előtt. A nő először szólt a rendőrségnek, azóta pedig természetesen a válókeresetet is beadta. Nagyjából ezzel egy időben tűnt fel Chung egyik tinédzser áldozata is, aki azt állította, a háziorvos elkábította, majd szexre kényszerítette. Állítása szerint az orvos azt mondta neki, hogy azért nem emlékezett semmire az előző napból, mert rosszul reagált a pattanáskezelésre.

Fotó: Las Vegas Metropolitan Police Department

Érdekes, hogy Chung már korábban is gyanús volt: 2006-ban már feljelentették, amiért egy 15 éves páciensét simogatta, de akkor elküldték száz óra közmunkára és indulatkezelésre is, a bíró pedig azt mondta neki, hogy kerülje a bajt, majd simán engedte, hogy Chung a lehető leggyorsabban újra elkezdjen praktizálni.