Sarah Greenmore a nevadai Moonlite Bunny Ranch bordélyházban dolgozik prostiként, és nem valami szégyenlős, hiszen egy csomó kulisszatitkot árult el a munkájáról. Például azt, hogy gyakran keresik fel diákok, hogy vegye el a szüzességüket, meg azt is, hogy volt olyan napja, amikor egymás után hét kuncsaftot rendezett le. 

Sarah a The Daily Mail szerint a Redditen válaszolgatott az internetezők kérdéseire, amivel az volt a célja, hogy az emberek ne fals információk alapján ítéljék meg a szakmáját. Ebből kiderült, hogy régebben egy fürdőben dolgozott, de az a meló nem fizetett eleget. Ezért ment el prostinak a Moonlite Bunny Ranch bordélyházhoz, ami a Cathouse nevű amerikai valóságshowban is szerepelt, és teljesen legálisan működik. 

A fórumozók egy halom indiszkrét kérdést tettek fel neki. Olyasmikre voltak kíváncsiak, hogy mit fog csinálni, ha már csúnya és öreg lesz, illetve hogy mennyi nő jár hozzá. Az utóbbi kérdésre azt mondta, hogy kevesebben, mint a férfiak, és nem mindig szexelni akarnak. Sokan inkább csak egy kis intimitással vegyített szórakozásra vágynak.

Egy másik embert az érdekelte, hogy milyen kihatással van a párkapcsolataira, hogy rengeteget dug a munkahelyén. Sarah elárulta, hogy korábban három évig randizgatott egy pornósztárral, akivel végül szétmentek, de nem közvetlenül a melója természete, hanem az abból adódó gondok miatt. Most nem is ismerkedik, mert beéri azzal, hogy önmagát, na meg persze a kuncsaftokat kényezteti.

Mint kiderült, a legfontosabb szabálya az, hogy a saját és a vendégei biztonsága miatt nem szexel gumi nélkül. Hasonló megfontolásból azt sem hagyja, hogy ráélvezzenek. Ebbe nem mindenki képes beletörődni. Volt, aki egy csizmával próbálta megvesztegetni. A nemi betegségek kiszűrése érdekében egyébként minden héten át kell esnie egy teszten.

Azt nem mondta meg, hogy mennyit keres egy évben, de azt igen, hogy júliusban például 9700 dollárt (úgy 2,7 millió forintot) szexelt össze 13 nap alatt. A bevételeiből hetente 500 dollárt (cirka 140 ezer forintot) kell leadnia a bordélyház üzemeltetőinek, de egy halom pénzt költ sminkre, fehérneműkre, valamint az utazásra is.

Arról is beszélt, hogy volt olyan nap, amikor egyetlen kliense sem volt, az ellenkező végletet pedig hét ember jelentette. Kuncsaftjai között diákok is vannak, akik azzal a határozott céllal keresik el, hogy vegye el a szüzességüket. További érdekes adalék, hogy a legrövidebb aktusa magánemberként 20 másodperces, míg prostiként másfél perces volt.