Kórházba kellett szállítani egy 31 éves férfit, miután potencianövelőt fecskendezett a péniszébe, ami ettől majdnem szétrobbant. A Mirror számolt be a nem túl okos férfi kalandjáról. 

Az egész sztori onnan indult, hogy a 31 éves férfi és 27 éves felesége kitalálta, hogy párcserés dolgokban vesznek majd részt, amit élveztek is, de a férj nem bírta az iramot. Elment urológushoz és elmesélte, hogy gondjai vannak a teljesítményével, az orvos pedig potencianövelő szereket írt fel neki, de ezek sem vezettek sikerre. Ekkor jött a csodálatos ötlet, hogy majd injekcióval juttatja közvetlenül a TriMix nevű, a Viagrához hasonló szert oda, ahol a dolgoknak történnie kell, hiszen ilyenről olvasott már az interneten, ott pedig minden fórumozó egytől-egyik végzett orvos, hát miért ne hallgatna bárkire. Kiválóan működött is a terv, csak éppen nem akart lelohadni a merevedése, hiába öntött rá hideg vizet és vett be erre is gyógyszert. Tovább művelte magát az interneten, aminek népe szerint ilyenkor az edzés is segíthet, ezért felüléseket meg fekvőtámaszokat is csinált, de semmi hatása nem volt, aztán három óra múlva már fájdalmai is lettek. A mellékhatásokról szóló tájékoztató szerint, ha négy óra multán sem lankad a páciensek férfiassága, akkor kórházba kell menni. Mire beért már csak kerekes székben tudott közlekedni, ráadásul a fájdalmai is egyre csak erősödtek, így a férfi élménybeszámolója szerint már az sem érdekelte, hogy egy középkorú nő lett a kezelőorvosa, aztán pedig egy egész csapatnyi orvostanhallgató és nővér érkezett megnézni a nem mindennapi esetet és hogy lecsapolják a felgyülemlett felesleges vért, na meg, hogy közben röhögjenek egy jót. 

"Mondanom sem kell, amint jobban leszek, újra megcsinálom, csak az előző adag harmadával"-mondta a nem sok ésszel megáldott férfi.