Bűntudat nélkül reggelizni kolbászokat, baconöket, mindezt leönteni csokis tejjel, aztán aludni egy kicsit, majd felébredve újból a hűtő tartalmát kiüríteni – mindenféle lelkiismeretfurdalás, kalóriaszámolgatás, a sportolásra gondolás nélkül – 2015-ben sokak számára csak álom. Ráadásul ezt a szexszel egy tető alá hozni, kívülről nézve maga lehet a megtestesült álom. Az amerikai, körülbelül 130 kilós Tammy Jungnak  ilyen az élete. Két évvel ezelőtt még csak 101 kilót nyomott, 190 a cél. Egy igazi feeder fetisisztát, azaz etetés fétises nőt mutatunk be, akit a párja, szerelme, egyetlene etet egész nap, és aki simogatja a háját.

A szőke hajú, testes nőről Kimberly Kane expornós készített egy sokatmondó videót. A Tammy Jung nevű feedee-ről (feedee, akit etetnek, feeder, aki etet) kiderül például, hogy a szülővárosában a lányok igazi kaliforniai életre vágytak, az azzal járó testképpel és tökéletes külsővel. Ő azonban nem, ő imádott enni, nem szexuális örömből, hanem önmagáért. Aztán találkozott a fiújával, aki imádta olyannak, amilyen, és szívesen tömte tele szalámikkal, csokikkal például. Imádja a saját hasát, a konyhájában feltankolt kaját pár nap alatt elfogyasztja. „Az étel és a szex mindig együttjár" – mondja az alábbi riportban a 130 kilós nő fiúja. 

A szexuális öröm – amit egyébként a hagyományos módon is megél webkamesként –, mégis, valahogyan összekapcsolódott számára a telítettség érzésével. A telítettség azonban egy kicsit másabb számára, mint egy átlagos embernek: ő ugyanis tölcséren és csövön keresztül önti magába a csokis tejet. 

Az erotikus evés, etetés lényege, hogy a felek az evésben lelik szexuális örömüket. Az etető abban, hogy zabáltatja a másikat: kolbászokkal, bacönökkel, csokival, grill csirkékkel tömi. Akit etetnek, az pedig abban éli meg a gyönyört, hogy zabálhat, bármit, bármennyit, bármikor. Somlói galuskákat például, akár éjjel háromkor is. 

A feeder fétis parafíliának minősül, a szakértő szexuálpszichológusok szerint egyesül ebben a szadomazochizmus (ebben az esetben a kontroll és az erő) és a morfofília – ez utóbbi az egyes testi jellemzők iránti bizarr vágyat, az etetésben a háj, a kövérség iránti vonzódást jelenti.