Ne kerteljünk, mindenkinek van olyan, hogy valamitől egyáltlaán nem áll fel a farka. Sokan annyira izgulnak a teljesítményük miatt, hogy pont a végső lépést nem tudják megtenni, mások meg egyszerűen túl részegek. Viszont összeszedtük azt az öt állítást, amit azért nyugodtan kezeljen kritikával.

„Lelkileg nem állok készen"

Na most ilyen gyakorlatilag nem létezik, egy férfi általában készen áll dugásra lelkileg, hiszen az esetek komoly részében azért kezdeményezett bármiféle kapcsolatot, hogy többek közt ez legyen a vége. Ha lelki dolgokról van szó, akkor szinte biztos lehet benne, hogy a férfi valamit el próbál titkolni.

„Ismerjük meg egymást előbb"

Rövid felmérésünkből gyorsan kiderült, hogy annyira nincs szükség ismerkedésre az erekcióhoz, viszont az esetleges problémákat nagyon jól eltakarja, ha előadjuk a mély lelkű srácot, aki csak szerelemből szexel.

„Nagyon meleg/hideg van"

Komolyan, ez maximum a szexre való kedvet befolyásolja, de erekciót anélkül is össze lehet hozni.

„Álmos vagyok"

Aha, valószínűleg azért kezdtünk bele már az előjátékba is, mert annyira álmosak voltunk, hogy még a farkunk se működik.

„Rossz kedvem van"

Itt megint jön az összemosás: olyan mindenkinél van, hogy egyszerűen annyira szar napja volt, hogy dugni sincs kedve, de ez már jóval hamarabb ki szokott derülni.

„Túl jó vagy hozzám, egy senkinek érzem magam melletted"

Ez a szöveg és társai nem csak bénák, de még aljasak is: a delikvens a saját problémáját is képes a másikra nyomni, úgyhogy ezt tényleg csak akkor szabad használni, ha véletlenül sem akarunk dugni.