Baráti beszégletéskben persze gyakran felmerül viccelődés közben az, hogy kinek mekkora pöcse van, de a valóság általában nem ekkora poén: Roberto Esquivel Cabrera rendelkezik jelenleg a világ legnagyobb péniszével, de elmondása szerint elviselhetetlen az élete így – írja a Huffington Post. Most épp rokkanttá akarja magát nyilváníttatni, mivel dolgozni is képtelen a 48,2 centis pénisze miatt, és a szociális élete is egy nulla, mivel az emberek félnek tőle.

Cabreara szerszámának nem csak a hossza tekintélyes, hanem az átmérője is: már az is 25 centis helyenként, amiből ki is lehet következetetni, hogy gyakorlatialg nem létezik olyan nadrág, amiből ne dudorodna ki, és ez meg is adja a magyarázatot arra, hogy miért képtelen így dolgozni az 52 éves férfi. Természetesen a nemi élete is a nulla környékén van, mivel minden nő megijed egy majdnem 50 centis pénisz gondolatától.

A kételkedők kedvéért egy orvosi képet is megmutatott a legendás pöcsről, a helyi szakemberek folyamatosan próbálják kitalálni, mint lehetne kezdeni ezzel a mérettel. Az biztos, hogy a kisebbítő műtét óriási kockázatokkal járna, és valószínűleg nem élné túl.

Ha esetleg nem lett volna ez elég: Cabrera méreteit próbálták regisztrálni a Guinness rekordok környében, de ott visszautasították azzal, hogy bár csupa értelmetlen kategóriájuk van, a legnagyobb pénisz nincs köztük.