A hétvégén robbant a hír, hogy egy pár a budai rakparton a Dunában szexelt, ahol egész biztos, hogy minimum száz ember látta, mit csinálnak. A kérdés csak az, hogy a város közepén hol van még olyan hely, ahol úgy eshetnének egymásnak a párok, hogy legalább ennyien örüljenek a látványnak, és senki ne zavarja el őket? Összeszedtük ezeket a helyszíneket, természetesen fényes nappalra ajánljuk az alábbiakat, nagyon exhibicionista pároknak.

1. A Kossuth téren egy lakás első emeleti erkélyén

A turisztikai látványosságokat érdemes kihagyni a lehetséges szabadtéri szex helyszínek közül, mivel nagy eséllyel közbelép egy rendőr. A Parlament környéke például ilyen, kivéve, ha a Kossuth tér egyik lakásának erkélyén zajlik a szex, ugyanis garantált, hogy rengetegen dokumentálják majd, és hangos füttyszóból sem lesz hiány. 

2. A Gellért-hegyen egy bokorban

A Gellért-hegyen több zegzugos, bokros rét is akad, ahol gyorsan le lehet zavarni egy menetet. Turistákból se lesz hiány, fényes nappal biztosan akad valaki, aki azonnal megörökíti. 

3. A Moszkva téren a felújítás közt

A kerítésektől biztosan nem fér a szexelő párhoz a rendőr, bár kijutni se olyan könnyű onnan. Közönség biztosan lenne, a fél város áthalad a moszkván reggel, délben, este.

4. A pesti rakparton a Bálnánál

Turisták és helyiek is szívesen időznek a Bálnánál a rakparton, a Duna partot azon az oldalon is ki lehet használni erre a célra. 

5. A Deák téren bárhol, bárhogyan

Elképzelhető, hogy az is működik, hogy a lehető legfeltűnőbb, legforgalmasabb helyen szexel egy pár, abból kiindulva, hogy biztosan nem számítana rá senki. Ha a párnak mázlija van, akkor dugó lesz, és kizárt, hogy a rendőr  odaérkezzen a pár perces légyott végéig. 

6. Westend tetőterasz

Ehhez hozzáfűzni sincs mit, a legtökéletesebb helyszín a szabadtéri tapizásra.

A szabadtéri szexet a törvény bünteti, szabálysértést követ el az, aki erre vágyik.