Az Independent brit napilap összeszedte, hogy a brit nők milyen pornót néznek a Pornhub és a Redtube oldalakon. Kiderült, hogy a leszbikus, meleg és a nagy farok a legnépszerűbb kategóriák, a legtöbben a leszbikus, a hármasszex és a squirt kifejezésre keresnek rá. A pornósok közül Kim Kardashiant (házivideóját), James Deent és Lisa Annt szeretik nézni – tette közzé az Independent

Az érdekes az, hogy a brit nők a „babysitter" kategóriát is nagyon kedvelik a pornóoldalakon, annyira, hogy a legnépszerűbb keresések és kategóriák közt is az első tízben van a kifejezés. A MILF, a for women és a british kifejezések is szerepelnek az első tízben. A brit pasikkal összehasonlítva a nők jóval gyakrabban keresik a nyalást és az előjátékokat a pornóban. A férfi pornósok közül James Deen, Xander Corvus és Bruce Venture a legkedveltebbek. 

Az Egyesült Királyságban a pornónézők 22 %-a nő, az átlagéletkoruk 35 év, és átlagosan 10 perc 25 másodpercig néznek pornót. A nemek arányát tekintve van egyezés az Egyesült Államokkal, a tengerentúlon a pornónézők 23%-a nő. Meglepő módon a Fülöp-szigeteken néz a világon a legtöbb nő pornót, 35% az arány.