Vannak nők, akik nem szeretik az orális szexet, nem kedvelik, feszültek lesznek, vagy idegesek, ha valaki a lábuk közé merészkedik. A szexszel nincs gondjuk, orgazmusuk is van, mégis a nyalással hadilábon állnak – egy nő írt erről a The Frisky magazinon keresztül a pornós James Deennek. A Bustle magazin egyik olvasója is hasonló problémákról írt egy februári cikkben, szó szerint azt írta, gyűlöli a nyalást. 

A probléma valójában nem probléma: ha az a nő, aki egyszerűen csak nem szereti kapni az orális szexet, de kielégül és teljesnek érzi a szexuális életét, akkor nincs probléma. Akkor lenne az, ha nem lenne képes orgazmust megélni, sehogyse. Előfordul, hogy valaki nem szeret valamit az ágyban: ujjazás, anál ujjazás, análszex. A The Friskyn megjelent olvasói levélre James Deen a lehető legegyszerűbb hasonlattal válaszolt:

„A majonéz nem az én lekvárom. Kurvára utálom a majonézt. Nem számít, hogy hogyan, mennyi majonézt adsz nekem, ha ketchupba teszed, vagy elnevezed ezersziget öntetnek, esetleg hamburgerbe teszed, és titkos szósznak hívod - utálom! Basszameg!

Ez majonéz. Tudom mi ez, és ki nem állhatom! De mindez teljesen rendben van. Majd eszem mustárt és ketchupot" – írja a pornós.

A szexológus, Tóth-Horváth Gábor hasonló véleménye van, mint James Deen. A szakértő azt javasolja, hogyha egy nő nem szereti a nyalást, akkor nem kell azt csinálni. 

„Ha nem szereti, hagyni kell. Hogy miért nem szereti, azt vagy tudja, vagy nem. Ha tudja, és szeretne változtatni, akkor gyakorlás, terápia segíthet. Ha 'csak úgy' nem szereti, akkor engedjük ezt meg, ahogy megengedjük, higy ne szeressen egy ételt, filmet, zenét. Van, aki szereti, ha a fülével játszanak, nyalják, és van, aki nem, ez ennyire egyszerű" – mondta a Velvetnek Tóth-Horváth Gábor. 

Előfordul, hogy valakinek valami nem annyira jön be a szexben, mint másoknak, azonban ha kielégítőnek érzi a szexuális életét, lelkileg, testileg is, akkor egyszerűen csak azt kell csinálni, amit élvez, és imád. A szexben az a jó, hogy sokféleképpen lehet csinálni.