Dél-Kalifornia partjainál, Orange Megyénél sodródott a partra egy meztelen nő – írja a Huffingtonpost. A lap azt írja, hogy három mérföldet is sodródhatott úgy, hogy a haja szála sem görbült meg. Azért a fürdőruhát ledobta magáról útközben, mert zavarta az úszásban.

Az egyelőre meg nem nevezett 28 éves nőről nem tudni, hogyan történhetett meg mindez. A lehetséges okok közt van az úgynevezett rip-áramlat, az egyik Newport Beach-i életmentő szerint az áramlat képes ilyesmire. 

A nő segélykiáltását két kajakos hallotta meg, ők húzták ki a vízből, és szóltak a Newport Beach-i kikötőnek. A nő azt mondta a hatóságoknak, hogy a 19. utcánál ment be a vízbe előző este fél 6 körül, és úszott, de jött a dagály. Másnap délelőtt 10-kor találtak rá a kajakosok, a Newport Beach Harbor közelében.

Állítólag a fürdőruháját azért vette le, hogy jobban tudjon mozogni a vízben – ezt már a kikötő őrmestere mondta el a lapoknak. A nőt a Hoag Kórházba vitték, mert bár semmije nem sérült meg, a kiszáradás miatt kezelésre szorul.