Sok minden volt már a heti trend cikksorozatban, de szuperhős-divat még sose. Szuperhős-divat pornóverziója meg pláne nem, de hála egy FSC After Dark: Capes & Panties című Los Angeles-i eseménynek, most végre ezt a rubrikát is kipipálhatjuk, hogy megvolt. Egy olyan eseményről van szó, ahova a pornósok olyan jelmezekben mentek el, amiket korábban egy-egy szuperhősös film pornóparódiájának leforgatásához készítettek. Őrületes fotók ezek a hét legbizarrabb partijáról, nézze meg őket, szavazzon a legjobbra!

Kaylani Lei

Kezdjük mondjuk a bögyös Kaylani Lei jelmezével, akinél persze elég fölösleges a bögyös jelző, mert ahogy elnézzük, ezen a partin mindenki az volt, szóval őt nem arról fogja tudni megjegyezni, hogy kitette a mellét. Hanem jó esetben arról, hogy az Enchantress nevű karakter jelmezét viselte, persze szexi latexből és rendesen dekoltálva. Ezt a Varázslónőt egyébként Cara Delevingne fogja alakítani a hamarosan moziba kerülő Suicide Squad című filmben. Tuti nem lesz olyan dögös, mint Kaylani Lei.

Aiden Starr

Aiden Starron a Scarlet Witch, azaz az X-Menből ismert Skarlát Boszorkány jelmeze volt, de persze erről a jelmezről is ordít, hogy ez egy pornóparódiához készült. A melltartó méretének és az általa tartott mell méretének az aránya már önmagában vicces, de Aiden Starr ráadásul tudja azt is, hogy hogyan kell egy ilyen vörös köpönyeget jól forgatni, meg pózolni vele a fotósoknak.

Bridgette B

A Fekete Macska, azaz Black Cat Pókember egyik ellenfele. Ő már a képregényben is kifejezetten szexis, hát még a pornóparódiában mennyire az! Bridgette B-nek nagyon jól jött ez a szerep, mert egyrészt nála megvan a megfelelő mellbőség-derékbőség-csípőbőség arány, másrészt hosszú, platinaszőke haja is van, ami különösen passzol ehhez a karakterhez. És jelmezhez.

Mia Li

Vagy mi nem értettünk valamit, vagy Mia Li, de akárhogy is nézzük, nekünk ez nem tűnik szuperhős-jelmeznek, sőt, a helyszínen dolgozó fotós sem tudta akként értelmezni. Persze lehet, hogy Mia Li ettől még annak szánta, csak mi nem vagyunk elég műveltek a képregények mitológiájából, mindenesetre ha eddig nem volt egybedresszes, hosszú nyakláncos, nagymellű, ázsiai szuperhősnő, akkor követeljük, hogy azonnal legyen.

Mercedes Carrera

A Rogue nevű karakter szintén az X-Men sorozatban szokott feltűnni, plusz a jelek szerint néha pornóparódiákban is. Ezen a bizonyos bulin Mercedes Carrera vette fel a jelmezét, amit nem is kellett nagyon szexiesíteni ahhoz, hogy pornósnak is jó legyen. A kivágás a helyén, a szerkó többi része meg annyira testhezálló, mintha ott se lenne.

Tanya Tate

Ki volt a legjobb?

A Macskanőt játszotta annak idején Michelle Pfeiffer és kevesebb sikerrel Halle Berry is, hát most Tanya Tate öltötte magára ezt a szerelést, és aztán kipécézte magának a Getty fotósát, majd iszonyatosan sokat pózolt neki. Más dolga ezek szerint úgyse nagyon lehetett ezen az estélyen, pedig bonyolítottak egy árverést is, és a befolyt összeget állítólag a szólás szabadságának előmozdítására fordították. Ez alatt természetesen nem Friderikusz Sándor régi műsorát kell érteni, de nem is valami borzasztóan magasztos dolgot, nyilván csak azért küzdöttek a pornósok, hogy az állam ne szóljon bele abba, hogy ők milyen témában kivel milyen filmet forgatnak, és kinek adják azt aztán el. Hát egy biztos, a szuperhősös paródiák ellen túl sok mindenkinek nem volt kifogása. Ön szerint melyik jelmez a legjobb? Várjuk a szavazatát.