Meglehet, hogy de. És akkor nagy a baj. A nyilvános vizeléssel nem illik viccelni, íratlan szabályait mindenkinek ismernie kell. Legalábbis a férfiaknak, rájuk vonatkozik a fontos teszt, amiből kiderül, hányasra vizsgázik a férfi mosdó etikettjéből. Az Urinal Man mindennapi szituációkat szimulál, a delikvensnek csak ki kell választania, hol pisilne a legszívesebben. A nőknek is érdemes kitölteni, megtettem én is, majd szomorúan vettem tudomásul, hogy mit sem tudok a megfelelő piszoár használatról. 3-as osztályzatot kaptam, van még mit tanulnom. Figyelem! A következőkben több esetben olvashatóak a teszt helyes megoldásai. A tiszta eredmény érdekében először végezze el a feladatsort, aztán jöhet a megoldókulcs!  

Szóval az első lépés roppant egyszerű: adott egy üres budi, csak rá kell bökni a legszimpatikusabb piszoárra. Természetesen rosszul választottam, a többség nem állna a középsőkhöz, a sor két széle a legnépszerűbb. A százalékok mutatják, hogy melyik a legmenőbb. Az is világosan látható, hogy a jobb budi keresettebb, mint a bal. 

Aztán jön a nehezítés: a két úrhoz kell hozzáadni egy harmadikat. Vagyis ha már ketten – egymástól távol – pisilnek a klotyón, hova kell álljunk, hogy ne szegjük meg aranyszabályt, azaz hogy tilos a másik péniszétől fél méteren belül helyezkedni. Kiderült, hogy meglehetősen jó piszoáros lennék, a legtökéletesebb kagylót választottam, kifejezetten büszke is vagyok magamra. 

A második szinten egy újabb nehezítés következett, a lehető legjobb döntést kell meghozni. Hárman a vécén, hova állsz? Ide:

Ilyenkor van jó megoldás? Van. Természetesen nem ideális, de ha a szélére állunk, nem fognak két oldalról közre az idegen vizelők. 

Még pár helyzetgyakorlatot követően jöhet az eredmény. A szituációk egyre bonyolultabbak, így annyira nem megalázó a közepes eredmény. 

Ha bizonytalan, hogy kéne viselkednie a nyilvános mosdókban, mindenképpen töltse ki az Urinal Man tesztjét! Az is kiderülhet, hogy egész életében rosszul pisilt.