Adott egy férfi, aki egyszerűen kíváncsiságból kattant rá a házi műpuncikra. Igazságtalannak tartja, hogy amíg a nőknek kimeríthetetlen a maszturbálási lehetőségek tárháza, addig a férfiaknak csak a kéz marad. A The Kernelre írta meg a tapasztalatait, hogyan kell működő puncit összehozni egy chipses dobozból, két szivacsból és egy gumikesztyűből. 

Miles Klee először a Youtube-ot próbálta feltérképezni, ott milyen tippeket talál. Rá is akadt egy használható videóra, csak egy problémája akadt,

előde ánuszt készített vagina helyett, ő pedig azt nem szereti

Neki a punci az igazi. Úgyhogy a fenékgyártás kilőve, valami más kell. Vett egy közönséges poharat, amiben kukoricakeményítőt kevert össze vízzel. Kicsit megmikrózta, lyukat vájt a masszába, aztán visszarakta, hogy szilárduljon az anyag. A dolog addig tűnt ígéretesnek, míg ki nem akarta halászni a cuccot a pohárból. Itt megdőlt a gondosan felépített elmélet, miszerint hamarosan lesz egy szuper puncija, amit kedvére dughat. A keverék inkább kásás lett, mint szilárd, összeesett az egész. Eredmény: nincs maszturbáció. 

A második opciója egy Pringles üres doboza volt, amiben két szivacsot fixált egy gumikesztyűvel. Ezt úgy kivitelezte, hogy a szivacsokat a kesztyűbe applikálta, hogy szendvics formát alkossanak. Majd a doboz falára hajtotta a gumikesztyű száját, hogy a szivacsok lehetőleg ne mozogjanak. Ezután már csak síkosító szükséges, és indulhat a szex. A vállalkozó kedvű férfi az aktus közben egy kicsit félt, hogy a szivacsok el találnak mozdulni a helyükről, akkor pedig annyi az élvezetnek. Igyekezett minél hamarabb végezni, nehogy baj legyen. A gondosan legyártott segédeszköz még a végén a kukában landol. Klee szerencsére nem dokumentálta a végeredményt, de feltehetőleg bevégezte a műveletet.

Saját bevallása szerint már semmi sem ugyanaz, mióta megrontott egy Pringles dobozt. 

Azért hajrá, csak kreatívan, uraim. 

A pontos fázisokról itt talál képeket, kövesse a fenti utasításokat, nézze hozzá a képeket, és kész is.