Ritkán szerepelnek férfiak a heti trendben, de ez egy ilyen hét. Ha ön látta a Papagájember füllevágását dokumentáló fotókat, akkor ez az élmény valószínűleg az ön számára is az elmúlt napok egyik legemlékezetesebb eseménye volt. A Papagájember természetesen nem az első, aki a testmódosítás divatját ilyen extrém végletekig elvitte, úgyhogy itt bemutatjuk nem 18+-os fotóit is, plusz még öt kollégáját, akik szintén hasonlóan rajonganak a tetoválásokért, piercingekért, bőr alá tett ékszerekért, hegekért és egyéb látványos borzalmakért. A jövő utáni héten lesz úgyis Halloween, szóval még szezonja is van ezeknek a lényeknek. Nézzük.

Papagájember

Az ő polgári neve Ted Richards, egy brit férfiról van szó, és ő a testmódosításhoz kedvenc papagájától (-ból?) meríti az inspirációt. Állítólag már azon is gondolkodik, hogy az orrából valahogy csőrt csináltat, de eddig egyelőre mindössze ott tart, hogy az arcát, sőt a szemét is tetováltatta, tele van piercingekkel, és szivárványszínű rasztahaján kívül a fülét is levágatta. Meg a nyelve is ketté hasítva villásra, ez mondjuk nem világos, hogy hogy jön a papagájokhoz.

Macskaember

Dennis Avner egy amerikai programozó volt. Amerikai őslakos felmenőitől kapta a Lopakodó Macska nevet, és egyszer valamiért úgy döntött, hogy ezt a nevet, vagyis főleg a Macska részét saját testén is ábrázolni kívánja tetoválás és szurkálás útján. Még a fogai is ki voltak hegyezve és a szája is fel volt vágva úgy, hogy az arca ennyivel is macskásabb legyen. 2012-ben hunyt el, de akik látták legalább egyszer a fotóit, azok nyilván a mai napig emlékeznek rá.

Gyíkember

Az önmagát gyíkká változtató ember neve Erik Sprague, neki is szinte az egész teste tele van tetoválva, a feliratokat leszámítva tényleg csak gyíkra emlékeztető mintákkal. Az ő külsejét a szemöldök helyére beültetett dudorok teszik még bizarrabbá, neki is hegyeztek egy kicsit a fogán, meg a nyelve szintén szét van vágva, és ő még undorító orrbadugós trükköket is csinál, ha szépen megkérik rá. Ja igen, még nem szóltunk, de mindenkiről több fotó is van a képösszeállításban, szóval nem lát mindent, ha nem kattint!

Lucky Diamond Rich

A Szerencsés Gyémánt Gazdag nevű személy a világ legtetováltabb embere. A fültágításon és a fémfogakon kívül ő nem módosított más látványosat a testén azon kívül, hogy 100%-ig mindene egyszínű feketére be van tetoválva. A szemhéja is, sőt, a mellbimbója is, pedig az utóbbit tényleg mindenkinek ki szokták hagyni. Aztán erre a feketére vannak felvíve a minták fehérrel, amitől ez a férfi úgy néz ki, mintha az iskolában összefirkálták volna a tanulók a táblát krétával.

A Rejtély

Bizonyos Paul Lawrence művészneve az, hogy The Enigma, azaz A Rejtély. Hát nyilván az igazi rejtély az, hogy miért művel ilyet magával bárki is, de a név ehelyett valószínűleg inkább arra utal, hogy Lawrence úgy van teletetoválva, mintha az egész teste egy gondosan összerakott kirakós játék lenne. Azon kívül, hogy szarvai és arcpiercingjei vannak, meg cakkosra van vágva a füle, ő még hangszereken is játszik, de hogy ezekkel a csövekkel éppen milyen mutatványt végez éppen a fenti képen, azt valószínűleg inkább nem szeretnénk tudni.

Zombisrác

Ki a legjobb?

Mindannyiuk közül a leghíresebb azonban Rick Genest, aki Zombie Boy néven is ismert. Pár évvel ezelőtt majdnem rendes celeb lett belőle, miután beválogatták Lady Gaga utolsó nagyon híres klipjébe, a Born This Waybe, aminek nyomán Genest modellkarrierbe kezdett.

Az utóbbi években már nem nagyon hallunk róla, de Halloweenkor ő mindig aktuális egésztestes zombitetoválásával. Ő a testmódosítás egyéb változatait viszonylag lájtosan nyomja a többiekhez képest, csak egy pár piercingje van az orrában, meg talán egyéb helyeken. A fotóösszeállítás egy olyen képpel végződik, amit egy divatkampányhoz készítettek róla.

Na, a hat közül önnek ki lett a kedvence? A heti trendben mindig van szavazás, és most is kíváncsiak vagyunk az ön véleményére – bár ezúttal valószínűleg nehezebb választani, mint általában.