Kosarának és táskájának eltulajdonítása miatt hívott rendőrt egy nyergesújfalui asszony, de kiderült,

más autójába pakolt.

A szeretgom.hu azt írja, rablás gyanúja miatt kezdtek adatgyűjtésbe a rendőrök Nyergesújfalun október 20-án délután egy asszony bejelentése miatt, aki azt állította, hogy autójából ellopták táskáját és bevásárló kosarát. A nő azt mondta a nyomozóknak, hogy értékeit mindössze annyi időre hagyta magára a kocsiban, amíg elment egy közeli autószerelő műhelybe, autóját ugyanis valamiért nem tudta beindítani, hiába próbálkozott többször is. Arra nem emlékezett, hogy autóját lezárta-e, azt azonban határozottan állította, hogy a sörösüvegekkel és cigisdobozokkal teli fonott kosarát, a táskáját nem vitte magával. 

Még tartott az adatgyűjtés, mikor leparkolt mellettük egy másik nő, aki közölte a rendőrökkel, hogy autója jobb első ülésén egy ismeretlen kosarat talált, amiben egy táska is volt. Kiderült, hogy a két nő összecserélte a két autót és figyelmetlenségből a másikba pakolt, mivel mindkettő nyitva volt.

A legjobb az egészben, hogy még csak nem is azért cserélték össze a két autót, mert ugyanolyanok voltak, ugyanis kiderült, hogy

az egyik egy Opel, a másik meg egy Suzuki volt.