A vietnámi Huynh Van Dat testét egy rejtélyes húsevő baktérium támadta meg, ami lassan, de biztosan felzabálja az arcát. A Mirror Online szerint az orvosok egyelőre nem igazán tudnak mit kezdeni a betegségével, ezért kénytelen kénytelen ágyhoz kötve tölteni a mindennapjait, és elviselni a pokoli fájdalmat.

Felesége, Huynh Thi Trieu szerint a férfi első tünetei 2004-ben jelentkeztek: naponta három-négy alkalommal vérzett az orra.

"Hagyományos gyógyszerekkel próbálkozott, de azok nem segítettek rajta, ráadásul a szemével is gondok lettek, egyfolytában könnyezett"
 

– idézte fel az asszony.

Huynh Van Dat kórházba ment, ahol megállapították, hogy deformálódott az orra. Azt gyanították, hogy orrsövényferdülése van, ezért megműtötték. Csakhogy ez egyáltalán nem javított az állapotán. Olyannyira, hogy amikor egy évvel később vizet ivott, az a szájpadlásán lévő lyukon keresztül az orrában kötött ki. A nyílás a következő hónapokban egyre csak nagyobb lett, de hiába műtötték meg újra, ez sem vezetett eredményre.

A kezelések egy csomó pénzt vittek el, ezért Huynh Van Dat idővel hazautazott, hogy aztán jobb híján alternatív módszerekkel, például gyógynövényekkel próbálja kezelni magát. Állapota azóta egyre csak romlik. A húsevő baktérium először a fülét zabálta fel, egy jókora nyílt seb hagyva a feje oldalán, majd az arca többi részét is megtámadta.

Mostanra már odáig fajult a helyzet, hogy a férfi enni és beszélni sem képes. Bár a tudatánál van, ezzel nincs igazán kisegítve, mert így a nap 24 órájában szörnyű fájdalom kínozza. Miután története bejárta a médiát, ugyan jelentkezett nála néhány orvos, de ők is csak azt tudták ígérni, hogy igyekeznek majd csökkenteni szenvedéseit.

FIGYELEM, NAGYON DURVA, FELKAVARÓ KÉPEK! Ha feltétlenül kíváncsi rá, hogy milyen pusztítást vitt véghez a húsevő baktérium, és úgy érzi, hogy különösen erős a gyomra, két videót is megnézhet erről, ha ide és ide klikkel.