Nem meglepő, amikor egyszerre több tucat ember csinálja ugyanazt a hülyeséget, de néha teljesen érthetetlen szórakozást választanak maguknak. Például egy vasútállomáson szelfiznek. Csoportosan.

Az angliai kisváros, Matlock Bath egyik vasútállomása nem rendelkezik túl sok látnivalóval, az emberek mégis találhattak benne valami varázslatosat. Vagy csak simán a birkaszellem vezérli őket.

A lényeg, hogy napi szinten érkeznek ide emberek kifejezetten abból a célból, hogy szelfit, vagy a nagyszoba falára való családi képet csináljanak magukról. Ebben még semmi érdekes nincs, azonban mindezt nem máshol teszik, mint a vonatsín kellős közepén. A vasútállomáson igen gyakori a vonatközlekedés, rejtély, hogy eddig hogy úszta meg mindenki baleset nélkül. (Mások nem voltak ennyire szerencsések, amikor hasonlóképp próbáltak szórakozni.) Lehet, hogy ebben rejlik az állomás varázsa? Nem hiszem, mindenesetre a Network Rail közzétett egy augusztus 30-ai videót, ahol a turisták már majdnem tolongva váltják egymást, hogy végre egy jót fotózkodhassanak a családdal. Ezzel a videóval próbálja a cég felhívni az emberek figyelmét arra, hogy biztonságosabb lenne, ha egy kevésbé életveszélyes helyet választanának erre a célra.