18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

shutterstock 321135437

Más pornót néznek az androidosok mint az iphone-osok

2015.10.31. 10:24

A Porhnub csodálatos statisztikát készített a mobiltelefonról pornót nézők keresési szokásairól. Az infógrafikába sűrített statisztikai adatok szerint az Apple és Android felhasználók teljesen mást keresnek a pornóoldalon. 

1. 2010 és 2015 között jelentősen megnőtt a mobiltelefonról vagy tabletről pornót nézők száma, de még mindig nem ez a fő eszköz, amiről pornót néznek az emberek.

2. Az androidos rendszerről egy kicsivel többen néznek pornót, mint iOSról.

3. Mobiltelefonról kétszer annyian keresnek pornót, mint tabletről.

4. Androidról átlagosan 10 perc 6 másodpercet töltenek a Pornhubon, az Apple felhasználók 8 perc 40 másodpercet.

5. Az androidosok sokkal többször keresnek rá a nagyon kövér nőkre, a shemale-re, a meleg-feka szekcióra keresik a pornómegosztón, mint az iOS felhasználók. Ez a bbw kategória, a shemale és a gay-black. Az iOS rendszerről pedig sokkal többen keresnek rá a MILF, a POV és a Gay Daddy kategóriákra, mint androidról. Összességében az iOS rendszert használók sokkal többször keresnek rá a kötözésre és egyéb fétis kategóriákra. 

pornhub-insights-ios-android-category-differences1.png

6. Az iOS rendszert használók egy-egy konkrét szóra keresnek rá, az androidosok 3-4 szót is beírnak, hogy megtalálják, amit akarnak.

7. Az androidosok sokkal több fekapornót néznek, mint az iOS felhasználók, akiknek a rokoni kapcsolatok, mint mostohafiú, mostohaanya a gyengéjük.

pornhub-insights-ios-android-search-differences1.png

8. A legnépszerűbb kategória mindkét operációs rendszerről, a

leszbikus.
 
 
 
 

Androidról is és iOSról is sokan keresnek rá a step mom, step sister kategóriákra, a közös még az anál, a big ass, a sextape és a gangbang.

pornhub-insights-ios-android-top-searches.png

9. Az iOS felhasználók kedvenc pornósa KIM KARDASHIAN. Az androidosoknál ő csak a harmadik helyen áll, megelőzi Lisa Ann és Mia Khalifa.

pornhub-insights-ios-android-top-pornstars.png

Egyelőre országokra lebontva még nem tudni, melyik operációs rendszerről, pontosan mire keresnek rá a legtöbben, de a Pornhub statisztikáit ismerve, erre nem kell sokáig várni.