Még szeptember közepén járta be az a hír az internetet, hogy a pakisztáni Asif Raza Rana szakított az addigi legjobb barátjával, Mudasirral, és új legjobb barátot választott magának. Szeptemberben a szakítás okaként egy facebookos nézeteltérést jelöltek meg, és nem sokkal később kibékültek, újra a legjobb barátok lettek.

Most néhány rajongójuk kedvéért interjút adtak, amiben Asif beszél a történtekről, Mudasir pedig bemutatja azt az arrogáns nézést, ami miatt szakítottak.

Asif a lenti videóban elmondja, hogy öt éven keresztül voltak legjobb barátok, viszont idén szeptemberben Mudasir arrogánssá vált. Egészen pontosan egy ebben a formájában nem létező angol szót, a proudyt használja, aminek viszont az internetes jelenléte alapján valami ilyesmi jelentése lehet, ha nem számítjuk ide az Urban Dictionaryn megtalálható jelentéseket, miszerint, lányos, homoszexuális, de Asifék esetében nem erről volt szó.

The Most Non-Proudy Interview Ever - Sheikh Tayyab Mateen | Facebook

A lényeg, hogy Asif szakított Mudasirral a viselkedése miatt, és így is maradt volna a dolog, ha egy újságírói megkeresés után Asif nem tér jobb belátásra.

Azt mondta, egy hónappal a történtek után kereste meg egy újságíró, aki kérdezgetni kezdte, ezután jött rá, hogy nem tagadhatja meg a legjobb barátját.

Most szent a béke, reméljük, Mudasir nem lesz újra arrogáns!