Lehet, hogy ön is összefutott már az utcán a Starbucks új poharával, ami így néz ki:

Welcome back, #ChestnutPralineLatte, You've been missed. #SeasonalSips

Starbucks Coffee * (@starbucks) által közzétett fénykép,

 

Ilyen szép, alulról felfelé világosodó, piros, minimalista dizájnt kapott a kávézólánc karácsonyi papírpohara. Akarom mondani téli papírpohara, mivel a hiszti pont amiatt indult, mert egyesek szerint a pohár nem elég karácsonyi.

Hogy mi van?!

Az van, hogy az USA-ban sokan vannak, hogy akik politikailag annyira korrektek, hogy decemberben nem Boldog karácsonyt kívánnak a másiknak, hanem Kellemes ünnepeket, mert ugye ki tudja, hogy az illető épp milyen vallású, és ünnepli-e a karácsonyt, vagy sem. Van viszont egy másik tábor is, aki pedig kifejezetten megsértődik, ha neki Kellemes ünnepeket kívánnak, nem pedig Boldog karácsonyt, mert azzal úgy érzi, hogy a keresztény vallását becsmérlik.

Na hát az utóbbi táborba tartozó emberek akadtak most ki, mivel szerintük a Starbucks azzal, hogy idén nem tett mindenféle karácsonyfadíszt, vagy akármilyen, karácsonyra vonatkozó mintát a poharára, azzal az ő vallásukat sértették meg, sőt vannak olyanok, akik egyenesen kereszténygyűlölőnek tartják emiatt a Starbucksot, és bojkottálják a kávézóláncot.

Az meg valószínűleg eszükbe sem jut, hogy a Starbucks egyszerűen csak egy piros, minimalista dizájnt szeretett volna idén:(