Alaposan felbolydult egy spanyol kisváros, Calasparra élete miután 5 nap alatt kétszer is valami furcsa fekete, üreges, 20 kilós dolog esett le az égből. A Mirror úgy tudja az első eset november 3-án történt, amikor egy nagy fém gömb esett egy kecskefarmra. Arról nem szólnak a hírek, hogy a kecskéknek esett-e baja, de a két kecskepásztor igencsak megrémült az esettől.

Tegnap azonban egy újabb hasonló fémgömböt fedeztek fel a falu lakói nem messze onnan, ahol az elsőt megtalálták. A helyiek már a polgár őrséget riasztották, hogy vigyázzanak a dologra, amíg meg nem érkeznek a szakértők. A polgármester pedig azonnali válaszokat akar, ugyanis a helyi lakosság nagyon aggódik attól, hogy további izék hullanak majd az égből és valaki megsérül. 

A Mirror úgy tudja, hogy valóban az űrből jöhettek az izék, de nem egy idegen életforma maradékai, hanem sima űrszemét, amit az emberek termeltek és aminek előfordulására az Európai Űrközpont is felhívta a figyelmet, igaz ők November 14-re várták a becsapódást, de az űrszemét már csak ilyen kiszámíthatatlan dolog. Pont erre a veszélyre figyelmeztetnek a szakértők is, akik szerint nagyjából 16 ezer hasonló potenciális űrszemét kering össze-vissza az űrben.