És a másokat is arra buzdít, hogy spermázzák össze az arcukat, mert szerinte ez jót tesz a bőrnek. A Daily Mail szerint a 28 éves Tracy Kiss számára egy barátja teremti elő a pakoláshoz szükséges alapanyagot. Az önzetlen férfi a hét minden napján telelő neki egy műanyag dobozkát, amit egyébként kedvenc kínai kajájához kap.

Ahogy ön is láthatja, a kétgyermekes wendoveri anyuka már egy YouTube-os oktatóvideót is készített, saját magán személtetve a spermapakolás szakszerű használatát.

Úgy látom, hogy az emberek nyugtalanítónak tartják a gondolatot, hogy spermával kenjék össze az arcukat, pedig ez egy nagyon természetes és egészséges dolog

– hívta fel a figyelmet Tracy, aki saját bevallása szerint a spermával gyógyította ki a rozáceából, ami miatt korábban egyfolytában piros volt az arca.

Az ominózus videóban Tracy külön hangsúlyozta, hogy „nem volt érintett” a kezében tartott sperma létrehozásában, ugyanakkor emlékeztette a boldog párkapcsolatban élő nézőket, hogy ők nyugodtan kérhetik a párjuk segítségét. Miután ezt tisztázta, az ujjaival nyúlt a műanyag dobozkába, majd elkezdte szétkenni az arcán az anyagot. Mint mondta, ez igazán hűsítő és megnyugtató érzés, és leginkább ahhoz hasonlít, mint amikor az ember egy mentolos rágóval a szájában vesz mély levegőt. 

Csak úgy beszívódik a bőrbe, egyszerűen csodálatos!

Tracyt nem zavarja a sperma szaga sem, mert az szerinte egyáltalán nem büdös, amennyiben a donor egészségesen étkezik. Azoknak, akiket mégis irritálna a szag, illóolaj vagy füstölő bevetését javasolta.

Az anyuka úgy véli, hogy a spermát 5 és 20 perc közötti időtartalomra érdemes az arcon hagyni, aztán meleg vízzel kell lemosni. Szerinte a bőrnyugtató hatás ilyenkor már egyből érezhető.

A korábban glamour modellként is dolgozó nő a weboldalán fejtette ki, hogy a sajátos pakolás ötletét részben a kozmetikusának köszönheti. Egy beszélgetésük során került szóba, hogy a spermának milyen előnyei vannak, ezért komoly kutatómunkát végzett a témában, és arra jutott, hogy egy csomó szakértő megerősítette már a pozitív tulajdonságait.

A spermából gyerekek születnek, akik nagyon puha és gyönyörű bőrrel jönnek a világra, de az én bőrömet is ugyanúgy selymessé teszi, ezért nagyon boldog vagyok, hogy pakolásként használhatom

– mondta el konklúzió gyanánt.

Tracy teóriájának abból a szempontból mindenképpen van létjogosultsága, hogy a sperma tartalmaz bizonyos enzimeket, amelyek segítenek az elhalt hámsejtek lebontásában, illetve simábbá teszik a bőrt. Sőt, kis mennyiségben cink, magnézium, kalcium, kálium és fruktóz is van benne, ezek pedig szintén táplálják a bőrt.