Érezte már azt, hogy valami éjszaka megfogta a lábát? Mintha valami ráfeküdt volna az egész testére, és alig bírt felkelni? Esetleg valami lehúzta az ágyról, valami láthatatlan izé?

Az Európai Parcae Rend boszorkány nagymestere tudja a választ ezekre a furcsaságokra, Vito boszorkány nagymester többek közt azzal is foglalkozik, hogy elűzze azokat a démonokat, amik nőkkel, férfiakkal vágynak nemi életet élni. De az egész démonológia nem ennyire egyszerű, mert nemcsak démonok csinálhatnak ilyesmit, akár élő ember is képes az asztrális síkon mást tapogatni éjjel. 

Megsokszorozódtak az érdekes események

„Mostanság, néhány éve úgy látom, a saját érzékelésemen és a saját praxisomon belül, hogy nagyon megsokszorozódtak a nők és férfiak ellen elkövetett, érdekes események. Hogy arra kelünk, ébredünk, hogy valami történik velünk, de ez még a kellemesebbik – amikor még nincs konkrét behatolás vagy aktus. Ránk nehezkedik valami, mintha feküdne rajtunk valami, tapogat, nyúlkál, rengeteg ilyen van. De nem befejezett" – mondta Vito, és azt is hozzátette, hogy szokott örülni, amikor ilyen állapotban kimehetnek egy helyszínre.

A boszorkány nagymester szerint az is megtörténhet, hogy egy démon teherbe ejt egy nőt, amennyiben fizikai testet is magára ölt.

A nagymester hatfős démonűző csapatával tisztogatja az országot, és ha kell, külföldre is mennek. Mindenféle éjjellátó, hőkamerás eszközzel energiákat vizsgálnak, és megtisztítják az adott területet a gonosztól

– a Mágia Zöld Páholya klubban erről is van szó. A feladatuk közé tartozik, hogy elkapják, érzékeljék a jelenséget, például azt, ha egy komód vándorolgat a házban éjszaka. Kitisztítják a helyszínt, majd napokkal később kielemzik a történteket.

A nemi erőszak egy nőnek borzasztó élmény, de annál még félelmetesebb, ha valaki dug, és nem látod, hogy ki az. Ez ép elmével felfoghatatlan.

„Ha bárki megerőszakol egy nőt, bármilyen furcsán is hangzik: az racionális élmény, valahogy emészthető, feldolgozható. Sok nő úgy dolgozza fel, hogy eltemeti a történést. De az, hogy fölébred, azaz fölébresztik, és dugja valami, és nem látja, hogy mi, az azért elmepróbáló feladat. Nem egy ilyen esettel van dolgunk."

A nem evilági, racionális elmével felfoghatatlan szexuális támadásokat nemcsak démonok tesznek, és nemcsak nőkkel. Az is lehetséges, hogy egy élő ember az asztrális síkban, a testét elhagyva támad meg egy élő embert szexuálisan. De arra is tud példát a boszorkány nagymester, hogy egy élő nő mágiát használva megpróbál tapogatni egy élő férfit, fizikailag tőle távol. A paranormális szexuális esetek többféle képpen is előfordulhatnak – tudtuk meg. 

„Rengeteg lehetőség van, nagyon-nagyon erős energiájú embernek kell lenni, vagy a kivetítésének kell erősnek lennie. Az, hogy egy asztrál test kimegy egy normál testi halmazból, azaz elhagyja a biológiai-fizikai testét, és átmegy, majd ránehezedik Sharon Stone-ra, tízezerből talán egy próbálkozás, ha valamilyen módon sikerül. Azért az nem úgy megy, hogy veszteség nélkül A pontból B pontba mehet. Van tér-idő tényező, az asztrál test ilyenkor veszít az energiája minőségéből. Mindenkinek van egy sok részből álló védelmi vonala, ilyen a tudat, a kivetítések, az aura, valaki vallásosan, vagy elutasítóan, vagy misztikusan védekezik, illetve a tudattalanunk is az. Ez a legerősebb részünk, az utolsó bástyánk. Sok kísérlet van, vannak próbálkozások ebben a műfajban, de nagyon kevesen rendelkeznek azzal a robbanásszerű erővel, ami áthatol, behatol, legyőzi, legyűri, és fizikailag is hat egy másik emberre. Ezek az emberből származó szexuális támadások."

A boszorkány nagymester 1988 óta foglalkozik mágiával, 1992 óta démonvadászattal. A személyes megszállottsággal, mint amit Az ördögűző című filmben is látni, felhagyott. Még időben abbahagyta ezt, a tapasztalatai szerint ugyanis ritka az, ha valakiben nem okoz tartósan mentális károsodást a megszállás a démonűzés után.

Mint a Ghost című filmben

A földi valóság csak egyfajta világ, és több is van, ahogy a boszorkány nagymester látja a világot – az ő szavaival élve –, egyfajta olimpiai ötkarikát kell elképzelni a különböző síkok közt. A szellemvilágot az energiával magyarázza, de azok a szellemek, amik csak egy bizonyos időpontban, egy bizonyos dolgot csinálnak, csak egyfajta tudat nélküli energiák, amiket a hely tart életben. 

„Élő embernek is lehet szelleme, de maradjunk annál, hogy mi történik, ha meghal valaki. Az amit mi léleknek hívunk, az nem azonos azzal, ami körbeveszi a testünket, mert az egy magnetikus energiamező. A lélek kijön a testből, és most elmagyarázom, miért tartom bűnnek a spiritiszta szeánszokat. Ahogy kijön a lélek, van egy 48 napos időszaka, ami arról szól, hogy a kijött, tiszta lélek tart egy filmvetítést. Újraéli azt az életciklust, amit megélt a Földön. Nincs vizsgálóbizottság, ő saját maga mond önmaga felett döntést. Ahogy elhagyja a testét, itthagyja az emberi érzelmeket is, mentes mindenféle földi köteléktől. Azt vizsgálja, hogy mit tett magával."

Nem az a legnagyobb bűn, hogy hány embert ölt meg, hanem azt nézi, hogy mit tett saját magával.  Úgy kell elképzelni, mint a Ghost című filmben. 

„A 48 napos időszak után elmegy a helyére, ő már akkor tiszta eszencia, nem pedig XY, ami a földi szerepe volt. Amikor a 48 napban van, de később sem, senkinek nincs joga kizökkenteni. Ugyanis akkor ő itt is marad. Ők azok, akik tébolyult lélekként ittmaradnak. Nálam ez szigorúan tilos, nincs is érintkezés abban a létállapotban."

"nincs fekete mágia"

A tanácsadással, jóslással, szerelmi mágiával, átok-, rontáslevétellel foglalkozó Vito rosszakat is csinál, nemcsak jót.

A hozzám hasonlók ezt nem szeretik bevallani. A rontást, átkot is csinálom, de én ezt büntetésnek hívom. Nincs fekete mágia, ez egy baromság. Mágia van, azon belül a történet, a töltés és a szándék lehet fekete vagy fehér.

A Parcae Rend mestere szerint nem a halál a legnagyobb büntetés. Élve megélni rossz dolgokat, lebetegedni, az büntetés, de a halál nem. „Családok köszönhetik nekem, hogy együtt vannak, rengeteg embernek segítettem az életét egyenesbe hozni."