Perez Hilton tette közzé a blogján a tíz világrekordot a szexben, azzal a felszólítással, hogy: amiről nem tudja, hogy ismernie kell. Ezek közt a világ eddigi leghosszabb ideig tartó maszturbálása, a legnagyobb orgia és a világ legnagyobb gangbangje is szerepel.

1. A leghosszabb ideig tartó maszturbálás

Van egy férfi, aki képes volt 2009-ben 9 óra 58 percen keresztül verni a farkát. San Franciscóban történt, Masanobu Sato vitte véghez a Masturbate-a-thon bajnokságon. 

2. A legtöbb orgazmus egy nap alatt

Zara Richardson tartja a legtöbb orgazmus egy nap alatt rekordját: képes elélvezni 500-szor. Ritka betegségben szenved, amit úgy hívnak, tartós szexuális izgalmi szindróma.

3. Ők a világ legidősebb prosti ikerpárja

Martine és Louise Fokkens húszéves koruk óta dolgoznak prostituáltként Hollandiában. Az ikerpár 70 évesen vonult nyugdíjba.

4. A világ legnagyobb gangbangje

Az amerikai Lisa Sparxx a 2004-es Eroticon erotikaexpón összesen 919 férfit elégített ki. Ez volt a harmadik gangbang bajnokság a világon.

5. A világ legöregebb pornósa 59 évesen kezdte az ipart

Shigeo Tokuda 59 évesen forgatta első pornófilmjét, 1994-ben. Azt tervezi, hogy tovább pornózik, most 80 éves, és forgat. 

6. A világ legidősebb prostituáltját 82 évesen tartóztatták le

Taiwanban 2001-ben tartóztatták le a 82 éves nagymamát prostitúció miatt, a művészneve Grandma. Az általános tendenciától eltérően tíz-húsz évvel tovább dolgozott szexmunkásként, mint a kollégái.

7. A legnagyobb orgiáját összesen 500-an csinálták

Kétszátözven nő és kétszázötven férfi hozta össze a világ eddigi legnagyobb orgiáját, Japánban – hol máshol. Az Eseményről DVD is készült, ha esetleg nem hinné el nekik senki. 

8. A világ legerősebb vaginája

2009-ben a 42 éves, orosz nemzetiségű Tatiata Kozhevnikova megmutatta, mire képes a vaginájával. Felemelt egy 14 kilós súlyzós. És lengette. Azzal.

9. A világ legnagyobb farka

Jonah Falcon évek óta a legnagyobb farkú pasijának számít. Petyhüdten 20 centi, erektált állapotban 34 centi. 

10. A legnagyobb magömlés a világon

A legnagyobbat a leghosszabbnak kell érteni, a Men's Health magazin szerint 5 méter 22 centiméter az eddigi legnagyobb ejakulálás a világon. Ezt állítólag Mr. Horst Schultznak köszönheti a világ, de ezt soha senki nem erősítette meg hivatalosan.