horoszkóp
isis helpdesk

Üdvözlöm, ISIS helpdesk! Próbálta már újraindítani a bombáját?

2015.11.21. 16:02

Az Iszlám Állam nevű terrorszervezet a legújabb hírek szerint gyakorlatilag online ügyfélszolgálati rendszert tart fenn a leendő terroristái számára - írja az NBC. Különféle online platformokon tapasztalt terroristák adnak tanácsokat a szervezethez csatlakozni kívánóknak, illetve frissen csatlakozottaknak arról, hogy mi, merre, hogyan, hány méter a terrorizmus világában.

A Jihadi Help Desk 24 órás ügyfélszolgálattal működik. Hogy pontosan milyen konkrét kérdésekkel fordulnak a kezdő terroristák a rutinosabbakhoz, azt nem tudni, viszont amikor az interneten megjelent az ügyfélszolgálatról szóló hír, akkor az internet a létező legtipikusabb módon reagált a dologra, és csodálatos paródiát csinált az egészből.

A múlt heti, az Iszlám Állam által elkövetett párizsi mészárlás után a viccek természetesen elég sértőek, de a legtöbb esetben még pont az ízléstelenségen innen vannak.

Az #ISISHelpdesk hashtag alatt gyűlnek a poénok, és van köztük néhány egészen parádés. A remek trendre a Vocativ hívta fel a figyelmet.

Íme néhány:

 • Nem uram, ez a fajta szakáll nem jogosítja fel egy korsó ingyen kézműves sörre! >>>
 • Üdvözlöm! ISIS Segélyvonal, miben segíthetek?
  Itt vagyok egy mellénybombában a Republikánusok az erős középosztályért gyűlésen.
  Igen, mi a probléma?
  Nincs itt senki. >>>
 • Minden ügynökünk foglalt éppen, más terroristáknak segítenek. Kérjük, várjon türelmesen, a fanatizmusa fontos számunka. >>>
 • Ha felhívom az ISIS Helpdesket, akkor is Indiába kapcsolnak? >>>
 • Nem robbant fel a bombám.
  Próbálta már újraindítani? >>>
 • A zöld vagy a piros drót az?
  Próbálja a zöld drótot, uram. Uram? Uram? >>>
 • Hallo? ISIS Helpdesk? Öngyilkos hangulatban vagyok.
  Remek, tud repülőt vezetni? >>>