A Mirror Online szerint a 28 éves Lucy Brooks és két testvére, a 26 éves Sophie és a 25 éves Stacie eddig 75 ezer font, vagyis mintegy 33 millió forint értékben kapott dizájner ruhákat, cipőket, táskákat, lapotopok, luxuskozmetikumokat és virágokat olyan férfiaktól, akikkel soha nem találkoztak személyesen.

A lányok szerint semmi rossz nincs abban, amit csinálnak, hiszen ők csupán lefotózzák magukat, de senkivel nem randiznak, vagy szexelnek, legfeljebb néhány kacérkodó hangvételű telefonbeszélgetést hajlandóak bevállalni.

Ez nem olyan, mintha áruba bocsátanánk a testünket. Mi csak szívességet teszünk a férfiaknak, akik imádják a képeinket, és gyakran hangoztatják, hogy mennyire jól nézünk ki. Teljesen ártatlan módon tesszük szebbé a napjukat

– fejtette ki a modellként is dolgozó Lucy Brooks.

A legidősebb nővér 2010-ben egy Twitteres szelfi posztolását követően kapta meg az első ajándékot egy méregdrága parfüm képében. Ezután egyre több férfi ajánlkozott fel, hogy szívesen meglepnék valamivel, és ő nem igazán ellenkezett. 2013-ban aztán a tesóival együtt is szelfizett egyet, a rajongói pedig teljesen odáig voltak, hogy milyen szép nagy, kék szemeik vannak, ezért őket is meg akarták ajándékozni. Azóta mindhármukat elhalmozzák.