A Buzzfeed Yellow készített egy videót arról, vajon felismerik-e a nők a saját puncijukat? Ehhez több nőt, egy portrérajzolót és egy tükröt vettek alapul, és videóra vették a történéseket. Ez egy kicsit másmilyen hangulatú videó, mint az amelyen férfiakat kértek meg arra, rajzoljanak női nemi szervet. 

A vállalkozó szellemű nőket egy paravánnal választották el a portrérajzolótól, nem is látták egymást. A rajzoló arra kérte a nőket, fogják meg a tükröt, nézzenek a lábuk közé, és írják le szavakkal, milyen a puncijuk. Külön kitért a nagyajkakra, kisajkakra, a csiklóra, a formára, a vonalakra – mindenre. Volt, aki barackhoz hasonlította a nemi szerve részleteit, és volt, aki totálisan zavarban volt attól, hogy beszélnie kell arról, amit lát. 

Az elkészült portrékat egymás mellé akasztották egy hatalmas fekete lapra, a modelleknek pedig egyenként szóltak, hogy találják ki, melyik a saját puncijuk. Azt azért hozzá kell tenni, hogy több önkéntes jelentkező is életében először nézte meg tükörrel az altestét. Többen nem ismerték fel a sajátjukat, és megnézték a portrék hátsó oldalát, vajon milyen név van azokra írva. A videó a téma ellenére kicsit sem közönséges, kifejezetten szórakoztató, és elgondolkodtató.